Moikka!

Meille on saapunut uusi tuotesarja nimeltä Eleven. Sarja tulee Australiasta, ja sen on perustanut neljän kampaamon omistaja sekä hiusmuotoilija Joey Scandizzo. Työskennellessään asiakkaiden kanssa hän kaipasi yksinkertaista, laadukasta ja toimivaa tuotesarjaa, joka olisi helppokäyttöinen ja jota kaikkien olisi helppo ymmärtää ja omaksua.

Hiustenhoitotuotteiden ei tarvitse olla monimutkaisia. Niiden tarvitsee yksinkertaisesti vain toimia.”

– Eleven Australia Co-Creative Director, Joey Sandizzo

Tuotesarja on PETA:n hyväksymä ja kaikki tuotteet ovat valmistettu ilman eläinkokeita. Osa tuotteista on myös vegaanisia. Raaka-aineina on käytetty mm. avokado öljyä, orgaanista kurkkua, papaija-uutetta, macadamiaöljyä, aloe veraa, limeuutetta sekä kookosöljyä.

Kaikissa tuotteissa on ihanan raikkaat ja makeat tuoksut, sekä pakkaukset ovat kivan simppelit ja värikkäät. Testasimme tuotteita näihin alla oleviin kampauksiin ja viimeistelyihin, jotta saatte itse nähdä tuotteiden jäljen hiuksissa. Pyrimme mahdollisimman laajaan tuote-esittelyyn, jotta tuotteiden valinta olisi teille helppoa ja mukavaa.

Muutamasta muotoilutuotteesta muutama juttu!

Mermaid Braid

Tuotteet joita käytimme

Dry Powder Paste (Puuterimainen vaha joka tekee hyvin sileästäkin hiuksesta helpommin käsiteltävän, jotta osiot&suortuvat eivät vain valu sormien välistä lettejä tehdessä) 21,90€

-Shine Spray (Dry powder paste on rakennetta antavaa ja hiukan hiuksen omaa kiiltoa ja sileyttä poistava tuote, joten laitoimme Shine Spraytä tuomaan takaisin kiilltoa jonka Dry powder Paste otti pois.) 21,90€

Thats it!

Triple Ponytail

Tuotteet joita käytimme

-Dry shampoo (Tuomaan hiuksiin painotonta volyymia, rentoa viimeistelmätöntä fiilistä ja pitoa ponnareiden laittoa varten.) 21,90€

-Shine Spray (Niinkuin Dry Powder Paste, myös Dry Shampoo molemmat antavat mattaista viimeistelyä, mutta halusimme myös tähän kampaukseen kiiltoa takaisin, jotta kampaus ei näytä liian viimeistelemättömältä.) 21,90€

Thats it!

Sitten hoitotuotteiden pariin.

Päätimme testata teille hiuksia siloittavaa sarjaa, kylmille blondeille tarkoitettua sarjaa sekä tuuheuttavaa sarjaa. Kaikki jotka tuotteita käyttivät, tykkäsivät sarjasta paljon. Käyttäjät kokivat, että lupaukset pitivät paikkansa tuotteiden kohdalla, oli kyse sitten shampoosta tai muotoilutuotteesta. Tässä laaja tuote-esittely ja perustelut tuotevalinnoille.

Smooth me now, Anti Frizz (siloittava sarja)

Shampoo: Anti Frizz 18,90€

Hoitoaine: Anti Frizz 18,90€

Pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen: Anti Frizz serum+ Anti Frizz voide. 21,90/kpl

Kuiviin Hiuksiin: Anti Frizz serum vajaa pumppaus latvaan.

Ja tuli muuten sileetä!

Ps.

Meidän ihanalla mallilla on teippipidennykset päässä, joten toimii pidennyshiuksen kanssa myös todella hyvin. Teipit eivät lähteneet liukumaan yhtään vaan pysyivät täysin paikallaan pesun jälkeen. Suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan tuotteiden ostoa jos pidennykset meinaavat mennä takkuun, alkavat hapsottamaan tai muuten vaan kaipaat kiiltoa ja sileyttä. Shampoo ja hoitoaine toimivat  myös kiharaan hiukseen todella hyvin. Ne siloittavat pörröisyyden , tehden kiharoista kauniin kimmoisat.

I Want Body (tuuheuttava)

Shampoo Full Body 18,90€

Hoitoaine: Full Body 18,90€

Pyyhekuiviin hiuksiin: Full Body mousse+ Hair Powder spray 21,90/kpl

Kuiviin hiuksiin: Ei kuule muuta tarvita.

Nämä tuotteet ovat ihan ehdottomasti meidän lemppareita koko Eleven tuotesarjasta ja todellakin toimivat. Nean hiuksiin, jotka ovat aika normaali paksuiset ja hyvin kuluneet, tuotteet toimivat erittäin hyvin.  Asiakkaamme hiuksiin, jotka taas olivat värjäämättömät ja  hyvin hennot, tuotteet toimivat erinomaisesti. Hiuksista tuli jäntevät ja tuuhean tuntuiset ja niitä oli helppo muotoilla.

Enemmän kuin useasti tuuheuttavat tuotteet antavat jomman kumman joko ”nostoa tyveen ja painottomuutta”, tai ”rakennetta ja sitä kautta paksuutta hiuksiin”

Nämä tuotteet tekevät molempia, ilman karheaa tai tahmaista fiilistä! Tuotteet eivät myöskään sähköistäneet hiuksia, joten ei tullut liian sileääkään lopputulosta. Hiuket tuntuivat fyysisesti paksummilta, kun olisi pidennykset laitettu päähän, mutta myös nousi hiuspohjasta ihan eritavalla.

Kuivauksen alle käytetyt tuotteet fiksuja ja helppoja käyttää. Fiksulla tarkoitamme mm. Vaahdon koostumusta sekä suihkeen kaksoiskomponentti ominaisuutta, mutta nyt ei mennä kemian puolelle!

Suosittelemme tuotteita niin Daameille kuin herroille!

Keep My Colour Blonde (keltaisen taittoa)

Shampoo: Blonde shampoo 18,90€

Maski/syvähoito: Blonde treatment 21,90€

Markkinoilla pyörii tällä hetkellä kaikkea mahdollista keltaisen taittoon, oli sitten vaahto, suihke, shampoo tai hoitoaine ja kaikkein voimakkain pigmentti voittaa tietenkin. Noh, Elevenin Blonde Treatment eli syvähoitava ja vaaleita viileäksi taittava hoitonaamio on voittaja! Ei pelkästään taittokyvyn, vaan myös todella hyvän hoitotehon vuoksi. Tuotteita suunnitelleet asiantuntijat ovat varmasti tehneet kyseisen tuotteen vaalennetulle hiukselle tarkoitetuksi, koska tuote sekä taittaa  ei toivottuja pigmenttejä, että hoitaa hiusta ilman mitään ongelmia. Todella hyvä ja jopa harvinainen tuote, koska olemme tottuneen siihen, että hyvä taittopigmentti löytyy shampoosta.  Tuotteet ovat mukavia ja helppoja käyttää, tuoksut ovat miellyttävät ja ne  tekevät minkä lupaavat.

All right, Näillä mennään ainakin aluksi!

Toivottavasti julkaisua oli mukava lukea, toivottavasti kuvista sai selvää ja sait tästä apua.

Tämän julkaisun kirjoitti Nea & Rosa, toivottavasti pääsemme palvelemaan teitä Choicessa.

Jos jostain syystä tuntuu, että olisit halunnut tietää enemmän tai jos kiinnostuit kyseisestä sarjasta, me  palvelemme teitä mielellämme lisää myymälässämme.

Eleven on myynnissä meidän Kampin liikkeessä E-tasolla ja olemme auki:

Ma-Pe 8-21

La 9-19.00

Su 12-18

Kiitos kun luit ja oikein hyviä hiustenlaitto hetkiä :). – Salon Choice