Moikka, Liina tässä tällä kertaa kirjoittelee tänne blogiin. Mulla on itelläni muutama ehdoton lempparituote Kevin Murphylta, joista haluisin nyt sitten teille vähän kertoa, ja jakaa niistä omia kokemuksia sekä kertoo miksi juuri ne on mun mielestä ne parhaat.

Ihan ensinäkin koko Kevin Murphyn tuotesarja on mun mielestä siitä hyvä, että tuotteista ei löydy sulfaatteja eikä parabeeneja. Myöskin plussana on se ettei tuotteiden valmistuksessa käytetä lainkaan eläinkokeita.

Kevin Murphyn REPAIR-ME.WASH (Shampoo) on siispä korjaava ja jälleenrakentava shampoo. Mun hiuksille se on tosi hyvä koska omistan vaalennetut hiukset jotka tarvii just sitä korjausta ja vahvistusta jotta ne ei katkeile ja pysyy terveenä. Shampoon koostumus on geelimäinen, mut vaahdottuu tosi hyvin ja on riittosaa. Repair-me shampoo tuoksuu myös superhyvältä!

REPAIR-ME.RINSE (Hoitoaine) on myöskin korjaava ja jälleenrakentava, mutta mun mielestä myös silottava ja kosteuttava. Itte pidän tätä päässä n. 3-5 min.

Henkilön Liina Siri Sillanpää kuva.

Kevinin tuotteissahan käytetään luonnonmukaisia ainesosia, eli kaikki mitä nää tekee, tulee aivan luonnollisesti luonnosta. Joka on kivaa siinä mielessä, että tietää, että hiukset saa parasta mahdollista puhdasta hoitoa.

Mutta siis, jos kaipaat hiuksiisi korjausta ja vahvistusta, latistamatta niitä, suosittelen näitä. Tosi hyvän tuoksusia, tuo paljon kiiltoa, pehmeyttä, hiukset tuntuu paksummalta ja ihanan puhtailta. Big like!