Esittelyssä Kérastasen Aura Botanica– sarja!

Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, öljysuihke ja hiusöljy. Sarjassa on 96% luonnonmukaisia ainesosia, mm. käsinpuristettuja Samoan kookos- & Morokkon argan öljyjä. Tuotteet ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai silikoneja! Tuotteet palauttavat elottomiin hiuksiin hehkun, kosteuden sekä kiillon. Sopii kaikille hiustyypeille, jos tunnet että hiuksesi ovat elottoman näköiset ja/tai elinvoimattomat, suosittelemme tätä tuotesarjaa sulle! Paras lopputulos tulee, kun käytät sarjan kaikkia tuotteita yhdessä.

 

 

Aura Botanica Bain Micellaire

Shampoo puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtaudet, vaahtoaa hyvin ja on todella kosteuttava. Palauttaa hiukseen luonnollista kiiltoa ja parantaa hiusten kuntoa. Shampoon tuoksu on pehmeä ja miellyttävä, peräisin appelsiinin eteerisistä öljyistä

Aura Botanica Soin Fondamental

Voidemainen hoitoaine silottaa pörrösyyttä ja takkuja, kosteuttaa hiusta syvältä ja vahvistaa hiusta. Kyseinen hoitoaine on melkeen kun hiusmaski, mutta kevyemmässä versiossa. Ei jätä raskasta tunnetta tai latista, mutta on superhoitava.

Aura Botanica Concentré Essentiel

Hiusöljy joka ravitsee hiusta syvävaikutteisesti, eikä jätä rasvaista lopputulosta kevyen koostumuksen ansiosta. Sisältää avocado-, jojoba- ja rosmariini öljyjä, jotka antavat hiuksillesi pehmeyttä, silkkisyyttä ja kiiltoa. Öljyä voi käyttää kuiviin sekä kosteisiin hiuksiin. Ennen pesua voit käyttää öljyä myös tehohoitona, levittämällä sitä kaikkialle kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 15 min, sen jälkeen pese hiukset normaalisti.

Aura Botanica Essence D’éclat

Kevyt suihkutettava hiusöljy, hallitsee hiuksen pörröisyyttä ja suojaa koko päivän. Tuote kosteuttaa hiusta ja antaa luonnollisen hehkun. Hiusöljyn ihana ja lempeä tuoksu on peräisin appelsiinin eteerisistä öjyistä ja damaskonruusun kukkaisvedestä.