Kevin Murphy vahat ovat suuressa suosiossa ja niistä löytyy vaihtoehdot kaikille vahojen käyttäjille!

FREE.HOLD

Paste vaha antaa joustavaa pitoa, luonnollista kiiltoa ja tuuheuttavaa efektiä hiuksille. Sopii niille, jotka eivät halua täysin mattapintaista ja super vahvaa lopputulosta. Vaha on helposti käsiteltävä pehmeän koostumuksen vuoksi ja uudelleenmuotoiltavissa sen jälkeen kun olet laittanut sitä hiuksiisi. Free.hold on luonnollisen näköinen hiuksessa ja se sopii kaikille hiustyypeille!

 

Kuvahaun tulos haulle kevin murphy free hold

 

ROUGH.RIDER

Vahvaa pitoa ja mattaisuutta! Vahan vahva pito tekee paksumpienkin hiusten laitosta helppoa, mutta sopii siitä huolimatta kaikille hiustyypeille. Jos tykkäät tehdä vahalla yksityiskohtia hiuksiisi, tällä se onnistuu. Vaha on mattainen, mutta siinä on aavistus kiiltoa joka tekee sen, että se näyttää luonnolliselta hiuksessa. Rough.riderillä saat skarppia sekä pörröisempää lookkia tehtyä, vaha on monikäyttöinen. Kaiken tämän lisäksi vaha kosteuttaa ja vahvistaa hiusta!

Aiheeseen liittyvä kuva

NIGHT.RIDER

Maksimaalista pitoa ja tekstuuria! Vaha on muotoiluvoiteen ja vahan yhdistelmä, joka antaa rakennetta hiuksille ja todella vahvan pidon. Vaikka onkin vahva ja jämäkkä, tämä on silti helposti pois peseytyvä ja ei varise hiuksista. Sisältää mehiläisvahaa, joka kevyesti kosteuttaa hiusta. Tuote on helppo saada purkista ja levittyy hyvin hiuksiin, mutta se pitää hetki lämmittää käsissä ja muovata hiuksissa, jotta lopputuloksesta tulee paras mahdollinen! Vaha antaa mattaisen lookin.

 

Kuvahaun tulos haulle kevin murphy night rider

 

UN.DRESSED

Rentoihin ja huolettomiin lookkeihin luotu kuituvaha antaa täysin mattaisen lopputuloksen ja joustavan pidon. Vaha on suunnattu sille joka haluaa että hiukset pysyvät muodossaan, mutta ettei hiukset olisi niin ’laitetun’ näköiset. Vaha antaa tekstuuria ja luonnollisen lopputuloksen.

 

Kuvahaun tulos haulle kevin murphy un.dressed

 

SUPER.GOO

Voimakasta pitoa, rakennetta ja erottelua! Vesiliukoinen geeli tuo hiuksille kimmoisuutta ja antaa joustavaa tukea. Geelin koostumus on kumimainen ja helposti levittyvä. Antaa kiiltoa. Jos tykkäät että hiukset on erotellut, sileät ja skarpit, suosittelemme tätä vahaa sinulle!

 

Kuvahaun tulos haulle kevin murphy super goo

 

EASY.RIDER

Muotoiluvoide joka pehmentää paksua hiusta ja antaa tuuheutta kevyemmille hiuksille. Vie pörröisyyttä, vahvistaa ja silottaa hiuksia. Tuotteessa on joustava ja kevyt pito. Peseytyy helposti pois jättämättä kerrostumia hiukseen. Sopii kaikille hiustyypeille!

Kuvahaun tulos haulle kevin murphy easy rider

Tuotteet ovat sulfaattittomia, parabeenittomia, eikä ole testattu eläimillä! Kaikkia edellämainittuja tuotteita voi käyttää pyyhekuiviin sekä kuiviin hiuksiin.