Moikka!

Kevin.Murphyn  värit ovat nyt olleet muutaman kuukauden käytössämme Forumin pisteessä! Me sekä asiakkaamme olemme kovin ihastuneita kyseisiin väreihin.

Kiiltoa tulee mahtavat määrät ja hiuksen kunto ei muutu huonommaksi vaan päinvastaisesti paremmaksi, sillä värit sisältävät luonnon raaka-aineita jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksia!

COLOR.ME -hiusväreillä on myös erinomainen harmaiden peitto kyky!

Värit ovat sulfaatittomia ja ammoniakittomia. Väreillä on PETA:n “Cruelty Free” hyväksyntä. Kuvahaun tulos haulle cruelty free logo

 

 

Värit ovat luonnollisia ja kauniita, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun! Mahdollisuus kirkkaisiin räväkämpiin väreihin löytyy myös.

Keviniltä löytyy vaalennusaine, joka mahdollistaa sulavan ja ihanan balayagen, väriin kuin väriin! Massa ei tartu muualle kuin levitettyyn alueeseen jolloin hius saa rauhassa vaalentua jättämättä läikkiä.

 

 

Vaalennukset   toimivat tehokkaasti ja moni onkin huomauttanut tyviväri blondauksen olevan mukavamman tuntuinen hiuspohjassa, ei kirvele tai kutita samalla tavalla kuin edeltävässä värisarjassa.

Sävytteet toimivat toiveiden mukaisesti, eli esimerkiksi valkoisen/platinan saaminen onnistuu. Blondeja värejä löytyy lämpimiä sekä kylmiä. Sekä upea kiilto pätee näissäkin!

 

 

“What goes inside the tube is just as important as the color it creates. The choices we made are PPD free, Ammonia free and naturally derived ingredients like Aloe Vera, Honey, Shea Butter and Pomegranate.”  – Kevin Murphy

 

Alla muutama muutoskuva, jotka ovat toteutettu Kevin.Murphyn väreillä sekä viimeistelty sarjan muotoilu- ja hoitotuotteilla.

(Kokopään raidotus vaalennusaineella ja viileä sävytys päälle)

(Pelkkä sävytys tummempaan suklaanruskeaan +kiiltokäsittely)

Jos kiinnostuit väreistä, tule konsultoimaan sinulle sopiva väri ja pistetään hiuksesi eloisaksi ja kiiltäväksi!

 

Lue Kevin Murphystä lisää:

http://kevinmurphy.com.au/