Ajankohtaista

HYVÄT ASIAKKAAMME

Olemme luopuneet maskisuosituksesta parturi-kampaamossamme. Asioidessasi meillä voit edelleen halutessasi käyttää maskia ja pyytää parturi-kampaajiamme käyttämään maskia.

Pesethän ja desinfioithan kätesi kun saavut liikkeeseen. Yskiessäsi tai aivastaessasi suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Meillä on liikkeessämme useita käsidesipisteitä.

Jatkamme edelleen tehostettua siivousta. Puhdistamme ja desifioimme työpisteet, sekä vaihdamme kapan jokaisen asiakkaan jälkeen. Kiinnitämme erityistä huomioita yleisten tilojen puhtauteen ja puhdistamme, sekä desifioimme maksupäätteen, ovenkahvat, tuolit ja muut kosketuspinnat useasti päivässä. Liikkeesemme on myös asennettu työntekijöidemme ja asiakkaiden suojaksi Far-UVC-valaisin, joka tappaa ilmasta ja pinnoilta viruksia, sekä bakteereita.

ÄLÄ TULE KAMPAAJALLE JOS

Epäilet tai tiedät olevasi flunssainen
Olet ollut tekemisissä flunssaisen henkilön kanssa 24h sisällä
Olet matkustanut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana

Emme veloita toistaiseksi alle 24h aikana tehdyistä peruutuksista. Peruutukset ainoastaan puhelimitse soittamalla tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@salonchoice.com  

EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ TAI FACEBOOKISSA!

THL:n arvion mukaan parturi-kampaamot kuuluvat vähäisen riskin toimintaympäristöön.

TERVETULOA MASKILLA TAI ILMAN!

______

TERVETULOA JOUKKOOMME IISA!

Iisa on valmistunut parturi-kampaajaksi 2015. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu erilaiset hiustenvärjäykset ja raidoitukset sekä kampaukset. Iisalle on tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita ja panostaa täysillä siihen, että he ovat tyytyväisiä ja haluavat tulla uudelleen. Iisalle voi varata aikoja syyskuusta alkaen joko puhelimitse 045 111 1661 tai nettiajanvarauksemme kautta https://varaa.timma.fi/salonchoice. Nähdään syyskuussa!

______

PATENTOIDUN K18PeptideTM-PEPTIDIN SISÄLTÄVÄT HOIDOT NYT MEILTÄ

K18PeptideTM-peptidi on hiustenhoidon mullistava molekyyli, jota hiusala on odottanut. Sen on kliinisesti todistettu uudelleenrakentavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne keratiiniketjuineen ja rikkisiltoineen.

K18PeptideTM ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat hiusten vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla ennennäkemättömän pitkäkestoisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Patentoitu K18PeptideTMpalauttaa hiusten elinvoimaisuuden ja korjaa syntyneitä vaurioita vain 4 minuutin vaikutusajalla. Lopputuloksena on joustavat, pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset. Koska hoito on progressiivinen, niin parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käsittelykertaa.

Tule tutustumaan hoitoon ja varaa oma aikaisi lisäpalveluista!

______

TILOIHIMME ON ASENNETTU FAR-UVC-VALAISIN

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyden suojaaminen on meille tärkeää. Siksi olemme asentaneet tiloihimme Far-UVC-valaisimen, joka tappaa ilmasta ja pinnoilta viruksia, sekä bakteereita. Far-UVC on käytössä jo Yhdysvalloissa ja koronan myötä se on yleistynyt huomattavasti. Valaisimia käytetään virusten torjunnassa myös Aasiassa, esimerkiksi Kiinassa ja Japanissa. Valaisin on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä.

Lisää Far-UVC-valaisimesta voit lukea täältä, sekä Ylen julkaisemasta artikkelista.