Ajankohtaista

TIEDOKSI ASIAKKAILLEMME

Seuraamme tilannetta mahdollisen ulkonaliikkumisrajoituksen osalta. Liikkeemme palvelee teitä toistaiseksi normaalisti. Olemme myös avanneet lisäaikoja tälle viikolle ja pääsiäiselle. Tervetuloa!

______

PATENTOIDUN K18PeptideTM-PEPTIDIN SISÄLTÄVÄT HOIDOT NYT MEILTÄ

K18PeptideTM-peptidi on hiustenhoidon mullistava molekyyli, jota hiusala on odottanut. Sen on kliinisesti todistettu uudelleenrakentavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne keratiiniketjuineen ja rikkisiltoineen.

K18PeptideTM ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat hiusten vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla ennennäkemättömän pitkäkestoisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Patentoitu K18PeptideTMpalauttaa hiusten elinvoimaisuuden ja korjaa syntyneitä vaurioita vain 4 minuutin vaikutusajalla. Lopputuloksena on joustavat, pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset. Koska hoito on progressiivinen, niin parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käsittelykertaa.

Tule tutustumaan hoitoon ja varaa oma aikaisi lisäpalveluista!

______

TILOIHIMME ON ASENNETTU FAR-UVC-VALAISIN

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyden suojaaminen on meille tärkeää. Siksi olemme asentaneet tiloihimme Far-UVC-valaisimen, joka tappaa ilmasta ja pinnoilta viruksia, sekä bakteereita. Far-UVC on käytössä jo Yhdysvalloissa ja koronan myötä se on yleistynyt huomattavasti. Valaisimia käytetään virusten torjunnassa myös Aasiassa, esimerkiksi Kiinassa ja Japanissa. Valaisin on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä.

Lisää Far-UVC-valaisimesta voit lukea täältä, sekä Ylen julkaisemasta artikkelista.

_____

HYVÄT ASIAKKAAMME

Olemme huomioineet hallituksen 1.3.2021 esittämät uudet valtakunnalliset, sekä alueelliset suositukset ja rajoitukset.

Noudatamme THL:n suositusta kasvomaskin käytöstä. Toivomme, että kaikki 12 vuotta täyttäneet asiakkaammekin noudattaisivat THL:n suositusta asioidessaan liikkeessämme. Näin pystymme pitämään sekä itsemme että asiakkaamme paremmassa suojassa, sillä tutkimusten mukaan virus tarttuu erityisen helposti ahtaissa sisätiloissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.

Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvomaski ei ole varsinainen hengityksensuojain, eikä se suojaa tehokkaasti käyttäjäänsä. Kasvomaskien teho perustuu osittain siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti.

On ensiarvoisen tärkeää pyrkiä pitämään yli 2 metrin turvaetäisyys muihin ihmisiin aina kun se on mahdollista, huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta, sekä välttää kasvojen, nenän ja suun turhaa koskettelemista.

Pesethän ja desinfioithan kätesi kun saavut liikkeeseen. Yskiessäsi tai aivastaessasi suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Meillä on liikkeessämme useita käsidesipisteitä ja halutessasi voit myös ostaa meiltä kasvomaskin 0,50€ hintaan.

Puhdistamme ja desifioimme työpisteet, sekä vaihdamme kapan jokaisen asiakkaan jälkeen. Kiinnitämme erityistä huomioita yleisten tilojen puhtauteen ja puhdistamme, sekä desifioimme maksupäätteen, ovenkahvat, tuolit ja muut kosketuspinnat useasti päivässä. Liikkeesemme on myös asennettu työntekijöidemme ja asiakkaiden suojaksi Far-UVC-valaisin, joka tappaa ilmasta ja pinnoilta viruksia, sekä bakteereita.

Näin toimimalla toivottavasti voimme palvella teitä koko koronaviruspandemian ajan.

ÄLÄ TULE KAMPAAJALLE JOS

Epäilet tai tiedät olevasi flunssainen
Olet ollut tekemisissä flunssaisen henkilön kanssa 24h sisällä
Olet matkustanut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana

Emme veloita toistaiseksi alle 24h aikana tehdyistä peruutuksista. Peruutukset ainoastaan puhelimitse soittamalla tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@salonchoice.com  

EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ TAI FACEBOOKISSA!

Koronaviruspandemian aikana henkilökuntamme työskentelee omasta tahdostaan. Yrityksenä emme heitä siihen velvoita. Choice omalta osaltaan sitoutuu pyrkimykseen säilyttää suomalaisten työpaikat näinä vaikeina aikoina.

KIITOS!