Ajankohtaista

Olemme luopuneet kasvomaskien käytöstä THL:n poistettua yleisen maskisuosituksen. Käytämme kuitenkin maskia, mikäli asiakas sitä toivoo.

Pesethän ja desinfioithan kätesi kun saavut liikkeeseen. Yskiessäsi tai aivastaessasi suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Meillä on liikkeessämme useita käsidesipisteitä.

Jatkamme edelleen tehostettua siivousta ja kiinnitämme erityistä huomioita yleisten tilojen puhtauteen. Liikkeesemme on myös asennettu työntekijöidemme ja asiakkaiden suojaksi Far-UVC-valaisin, joka tappaa ilmasta ja pinnoilta viruksia, sekä bakteereita.

ÄLÄ TULE KAMPAAJALLE JOS

Epäilet tai tiedät olevasi flunssainen
Olet ollut tekemisissä flunssaisen henkilön kanssa 24h sisällä
– Peruutukset ainoastaan puhelimitse soittamalla

EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ TAI FACEBOOKISSA!

TERVETULOA!

______

PATENTOIDUN K18PeptideTM-PEPTIDIN SISÄLTÄVÄT HOIDOT NYT MEILTÄ

K18PeptideTM-peptidi on hiustenhoidon mullistava molekyyli, jota hiusala on odottanut. Sen on kliinisesti todistettu uudelleenrakentavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne keratiiniketjuineen ja rikkisiltoineen.

K18PeptideTM ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat hiusten vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla ennennäkemättömän pitkäkestoisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Patentoitu K18PeptideTMpalauttaa hiusten elinvoimaisuuden ja korjaa syntyneitä vaurioita vain 4 minuutin vaikutusajalla. Lopputuloksena on joustavat, pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset. Koska hoito on progressiivinen, niin parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käsittelykertaa.

Tule tutustumaan hoitoon ja varaa oma aikaisi lisäpalveluista!

______

TILOIHIMME ON ASENNETTU FAR-UVC-VALAISIN

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyden suojaaminen on meille tärkeää. Siksi olemme asentaneet tiloihimme Far-UVC-valaisimen, joka tappaa ilmasta ja pinnoilta viruksia, sekä bakteereita. Far-UVC on käytössä jo Yhdysvalloissa ja koronan myötä se on yleistynyt huomattavasti. Valaisimia käytetään virusten torjunnassa myös Aasiassa, esimerkiksi Kiinassa ja Japanissa. Valaisin on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä.

Lisää Far-UVC-valaisimesta voit lukea täältä, sekä Ylen julkaisemasta artikkelista.