HOPEASHAMPOOT

Hopeashampoita on monia erilaisia, eroina tuotteissa ovat esim: taittavuus, kirkkaus ja hoitavuus.. Hopeashampoon intensiivisyyteen pystyy itse vaikuttamaan, pidentämällä vaikutusaikaa. Tässä postauksessa avaamme syvemmin, mitä mikäkin valikoitu hopeatuote tekee hiukselle!

FUDGE

Kovassa suosiossa ollut ja oleva FUDGE Clean Blonde on todella runsaspigmenttistä. Jos haet erityisen tehokkaasti taittavaa hopeashampoota, suosittelemme tätä! Lämmöstä ei enää tämän shampoon jälkeen tarvitse murehtia. Fudge on myös hoitava, ei kuivata. Fudgelta löytyy shampoon lisäksi hoitoaine, jolla saa boostattua hoitoa ja viileyttä!

Itse käytin vaalennetuissa hiuksissa n. kerran viikossa, mutta jos haluat vaaleanharmaat hiukset, niin käytä useammin. Liiallisessa käytössä tuote saattaa samentaa hiusten sävyä, jos näin käy, tilanteen pelastat pesemällä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla. (21,50€, 23,90€)

 

Kuvahaun tulos haulle fudge clean blonde

 

KEVIN MURPHY

Lämpimiä sävyjä taittava, mutta samalla kosteuttava KEVIN MURPHY BLONDE.ANGEL.WASH jättää hiukset kauniin kirkastetuiksi. Shampoo sisältää A-vitamiini rikasta murumuruvoita, joka lisää hiuksiin kiiltoa ja kimmoisuutta.

Shampoon kaveriksi tuotesarjalta löytyy viileä sävyttävä hoitoaine BLONDE.ANGEL, joka pitää hiukset ravittuina ja silkkisinä brasilianpähkinäuutteen voimin. (27,90€, 29,90€)

 

Kuvahaun tulos haulle kevin murphy blonde angel

 

SIM, DS

DS-kampaamotuotesarja on korkealuokkainen, hajusteeton, vegaaninen ja kotimainen. Tuotteet sopivat siis myös hajusteyliherkkyydestä kärsiville. Tarkkaan valitut raaka-aineet hoitavat hiuksiasi tuloksekkaasti.

Tuotesarjan lämpimiä sävyjä tehokkaasti poistava DS Blond Shampoo tekee hiuksista puhtaan kirkkaat tai haluattaessa pidemmällä vaikutusajalla vaaleanharmaat. Tuoteessa on jopa niin runsas pigmenttipitoisuus, että suojakäsineiden käyttö voi olla suositeltavaa. (16,35€)

 

Kuvahaun tulos haulle ds silver shampoo

LABEL.M

Välttämättömiä ravinteita ja antidioksiantteja sisältävä Cool Blonde Shampoo, on erinomainen lisäys jokaisen vaaleahiuksisen hyllyyn. Tuotteen pigmentit eliminoivat hiuksesta kellertävät sekä metalliset vivahteet. Hyödyksi on käytetty luonnosta eristettyjä raaka-aineita kuten, violettia bataattia ja mustikkaa. Shampoo pitää yllä hiusten kosteustasapainoa ja suojaa hiusta. Ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja eikä natriumkloridia. Samaan sarjaan löytyy myös Cool Blonde Conditioner, tehostaa viileyttä shampoon lisäksi! (28,00€, 29,00€)

Kuvahaun tulos haulle label.m cool blonde shampoo

 

Nämä kaikki löytyvät meidän valikoimastamme ja myös muita vaihtoehtoja löytyy! Tähän postaukseen koitimme valita hieman erilaisia tuotteita, jotta pääsee vertailemaan eroavaisuuksia. Välillä voi olla myös kiva vaihdella tätäkin tuotetta ja saada hieman erisävyistä vaaleaa 🙂

 

KEVIN MURPHY COLOR.ME

Moikka!

Kevin.Murphyn  värit ovat nyt olleet muutaman kuukauden käytössämme Forumin pisteessä! Me sekä asiakkaamme olemme kovin ihastuneita kyseisiin väreihin.

Kiiltoa tulee mahtavat määrät ja hiuksen kunto ei muutu huonommaksi vaan päinvastaisesti paremmaksi, sillä värit sisältävät luonnon raaka-aineita jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksia!

COLOR.ME -hiusväreillä on myös erinomainen harmaiden peitto kyky!

Värit ovat sulfaatittomia ja ammoniakittomia. Väreillä on PETA:n “Cruelty Free” hyväksyntä. Kuvahaun tulos haulle cruelty free logo

 

 

Värit ovat luonnollisia ja kauniita, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun! Mahdollisuus kirkkaisiin räväkämpiin väreihin löytyy myös.

Keviniltä löytyy vaalennusaine, joka mahdollistaa sulavan ja ihanan balayagen, väriin kuin väriin! Massa ei tartu muualle kuin levitettyyn alueeseen jolloin hius saa rauhassa vaalentua jättämättä läikkiä.

 

 

Vaalennukset   toimivat tehokkaasti ja moni onkin huomauttanut tyviväri blondauksen olevan mukavamman tuntuinen hiuspohjassa, ei kirvele tai kutita samalla tavalla kuin edeltävässä värisarjassa.

Sävytteet toimivat toiveiden mukaisesti, eli esimerkiksi valkoisen/platinan saaminen onnistuu. Blondeja värejä löytyy lämpimiä sekä kylmiä. Sekä upea kiilto pätee näissäkin!

 

 

“What goes inside the tube is just as important as the color it creates. The choices we made are PPD free, Ammonia free and naturally derived ingredients like Aloe Vera, Honey, Shea Butter and Pomegranate.”  – Kevin Murphy

 

Alla muutama muutoskuva, jotka ovat toteutettu Kevin.Murphyn väreillä sekä viimeistelty sarjan muotoilu- ja hoitotuotteilla.

(Kokopään raidotus vaalennusaineella ja viileä sävytys päälle)

(Pelkkä sävytys tummempaan suklaanruskeaan +kiiltokäsittely)

Jos kiinnostuit väreistä, tule konsultoimaan sinulle sopiva väri ja pistetään hiuksesi eloisaksi ja kiiltäväksi!

 

Lue Kevin Murphystä lisää:

http://kevinmurphy.com.au/

 

ISÄNPÄIVÄ LAHJA?

Onko isänpäivälahja vielä hankkimatta tai etkö vain keksi sopivaa? Ei hätää! Meiltä löytyy muutama kiva vinkki hätääsi 😉

Miehet tarvitsevat tasa-arvoisesti yhtä hyvät hiustenhoito sekä -muotoilutuotteet, kuin naisetkin! Esittelemme teille Label.m, Bed Head Tigi & Goldwell miesten sarjojen helmiä.

 

Kuvahaun tulos haulle label m mens shampoo and conditioner

LABEL.M

SCALP PURIFYING SHAMPOO & INVIGORATING CONDITIONER

Shampoo on hellävarainen, kaikille hiustyypeille ja päivittäiseen käyttöön sopiva. Omaa mentolisen, raikkaan ja maskuliinisen tuoksun! Ehkäisee hilseilyä, tuuheuttaa ja virkistää hiuspohjaa sekä jättää sen raikkaan tuntuiseksi. Hoitoaine on päivittäiseen käyttöön sekä kaikille hiustyypeille sopiva. Kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa, antaa kiiltoa ja vahvistaa! 

Valikoimasta löytyy myös erilaisia vahoja, hiuspohjaa stimuloiva Scalp Tonic ja hiuksia tuuheuttava Thickening Tonic, ravitseva ja tuuheuttava muotoiluvoide Grooming Cream!

 

 

Aiheeseen liittyvä kuva

BED HEAD TIGI FOR MEN

Tästä sarjasta löytyy erilaisia vahoja, shampoita sekä hoitoaineita. Suosituimmat tuotteet meillä ovat Matte Separation Wax, Clean Up Shampoo & Clean Up Hoitoaine. Näiden lisäksi löytyy tuuheuttavat shampoo & hoitoaine, hiuspohjaa hoitava shampoo, eri vahvuuksisia ja kiiltoisia vahoja!

MATTE SEPARATION WAX on vaha, joka jättää mattaisen lopputuloksen sekä omaa hyvän pidon. Tuote ei juurikaan hiuksessa näy, vaan antaa luonnollisen ja siistin lookin. Vaha on uudelleenmuotoiltavissa eikä jämähdä hiukseen kovaksi!

CLEAN UP SHAMPOO  on päivittäiseen käyttöön sopiva shampoo, joka puhdistaa tuotteiden jäämät kunnolla, mutta samalla kosteuttaa sekä selvittää hiukset. Tuoksu on miehekäs. Sisältää mentolia, joka jättää hiuspohjan raikkaan tuntuiseksi. Shampoo tekee hiuksista terveän näköiset, antamalla kiiltoa ja kosteutusta!

CLEAN UP CONDITIONER on kevyt hoitoaine miehille, joka tekee hiuksista terveät ja hyväkuntoiset! Korjaa hiuksen vaurioita, tuuheuttaa ja kosteuttaa. Sisältää vitamiineja jotka vahvistavat hiusta. Miehekäs tuoksu. Mentoli stimuloi hiuspohjaa, ja ehkäisee hiuspohjan ärsyyntymistä!

 

 

Kuvahaun tulos haulle goldwell mens products

GOLDWELL MEN

Goldwelliltä löytyy 3 eri shampoota, erilaisia vahoja sekä hiuspohjalle tehty scalp tonic!

Hair & Body Shampoo on hiuksille sekä iholle tarkoitettu kosteuttava ja hoitava tuote. Saa hiukset näyttämään terveiltä ja vahvemmilta! Sopii päivittäiseen käyttöön.

Thickening Shampoo tuo runsautta hiuksille sekä vahvistaa niitä välittömästi. Jos hiuksesi ovat hennot, latistuvat tai ohuet, tämä shampoo auttaa siihen antamalla hiuksillesi tuuhean ja vahvan lopputuloksen.

Anti-dandruff Shampoo ehkäisee hilseen muodostumista sekä poistaa hilsettä. Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti, sekä tasapainoittaa kuivaa hiuspohjaa. Suositeltavaa käyttää säännöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi!

Siitä sitten vaan iskälle hyvät hiukset lahjaksi!

 

 

 

 

 

 

 

 

BEARD MONKEY

Beard Monkey on Ruotsalainen parturi brändi moderneille miehille. Beard Monkey aloitti toimintansa vuonna 2015, jonka jälkeen tuotesarja alkoi laajenemaan ja on nyt maailmanlaajuinen. Tuotteet ovat kehitetty parturien kanssa, jonka kautta toimivuus sekä laatu on varmistettu parhaaksi mahdolliseksi!

Nämä tuotteet ovat parrakkaille miehille mahtava asia, sekä sopii täydellisesti esimerkiksi parrakkaille iseille isänpäivä lahjaksi! 😉 Näitä tuotteita löytyy mm. meidän Forumin sekä Kampin liikkeistä. Jos mietityttää mikä tuote juuri sinulle sopisi, kysymyksiin vastataan liikkeissämme mielellään!

Nimensä mukaisesti tuotesarjalta löytyy todella hyvät parran -hoito sekä -muotoilutuotteet.

Partaöljyjä löytyy kolmea eri vaihtoehtoa Orange & Cinnamon, Sweet Tobacco ja Licorice

 

Lakritsin tuoksuinen öljy sopii parralle sekä hiuksille, muuten öljyt ovat tarkoitettuja parralle. Tuovat pehmeyttä sekä kiiltoa joka kestää koko päivän. Antaa myös miellyttävän tuoksun parralle. Parta shampoita sekä hoitoaineita löytyy samoissa tuoksuissa! Nämä kosteuttavat ja pehmentävät partaa, tekee siitä myös hallitun ja siistin.

Partavahoja on neljää eri tyyppiä Beard Shaper Orange&Cinnamon, Beard Pomade Lemongrass Rain, Beard Shaper Sweet Tobacco sekä Beard Shaper Licorice.

Beard Shaper Orange&Cinnamon on pehmeä partavaha joka siloittaa, muotoilee ja antaa mattaisen lopputuloksen. Beard Pomade Lemongrass Rain on taas medium vahva partavaha joka siloittaa, muotoilee ja antaa kevyen kiillon parralle. Beard Shaper Sweet Tobacco on myös pehmeä partavaha joka siloittaa ja muotoilee, mutta antaa mattaisen lopputuloksen. Beard Shaper Licorice on täysin samanlainen tuote kuin Sweet Tobacco, mutta tuoksu on lakritsinen! Kaikilla vahoilla saat muotoiltua partasi siihen muotoon kuten haluat, eroavaisuudet ovat tuoksu, kiilto sekä pito.

Beard Monkeyltä löytyy myös viiksille oma vahansa, Mustache Wax! Tuote toimii käytännössä samalla tavalla kuin hiusvaha, mutta omaa todella vahvan pidon, jotta saat viiksesi muotoiltua juuri kuin haluat.

 

KEVIN.MURPHY UUTUUDET

MOIKKA! Tänään blogissa kerromme Kevin Murphyn tulevasta uudistuksesta sekä uutuuksista 😉

Kevin.Murphy aloittaa tuottamaan muoviset pakkauksensa parhaalla tavalla eli kierrättämällä!

Mereen heitetään joka päivä kasoittain muovia, joka pilaa kaunista merta maapalloltamme. Tämän vuoksi Kevin.Murphy on päättänyt tuottaa tuotepakkauksensa 100% kierrätetystä mereen heivatusta muovista. Samalla saadaan merta siivottua! K.M on ensimmäinen kauneusbrändi koskaan, joka tätä metodia alkaa käyttämään. Tavoitteena on säästää vuodessa yli 360 tonnia uutta muovia. Uudet pakkaukset tulevat hyllyihin vuonna 2019.  

Kuvahaun tulos haulle ocean

Keviniltä on juuri tullut vaaleille hiuksille tarkoitetut sävyttävät hoitoaineet. Hoitoaineet sävytyksen lisäksi lisäävät hiukseen kiiltoa ja kosteutta. Ne myös korjaavat hiusta ja sulkevat hiuksen pintakerroksen suomuja. Sävyjä löytyy neljää erilaista. Ne on tarkoitettu hiukselle, jota on raidoitettu tai vaalennuskäsitelty. Pääasiassa tuotteet korostavat ja ylläpitävät jo valmiiksi kampaamossa sävytettyä hiusta. Tuotetta käytetään pestyihin hiuksiin 1-2krt viikossa, riippuen kuinka usein hiuksia pesee. Hoitoaine saa hiuksessa vaikuttaa 3-5min.

 

COOL.ANGEL – sävyttää hiusta viileän tuhkaiseksi

AUTUMN.ANGEL – sävyttää hiusta ruusun ja aprikoosin sävyillä

SUGARED.ANGEL – sävyttää hiusta karamellin sävyllä

CRYSTAL.ANGEL – kiillottaa ja kirkastaa vaaleaa hiusta

 

 

MENS HAIR

Moikka,

Tällä kertaa on mietiskelty miesten hiusten trendejä ja koottu niistä erilaiset ja parhaat palat!

 

1# HIGH SKIN FADE with  HARD PART and  SLICK BACK

Siisti, lyhyt, helppo! Tässä hiustyylissä parturituoli on noin 1-2 viikon välinen homma, jos tahdot pitää skarpit rajat ja siistit muodot. Muuten helppo, kevyt kesäinen lookki! Sivut & niska vedetään 0 millillä ylös asti koneella, jätetään hieman muotoiluvaraa päälle ja tehdään tarkka raja jakauksen kohdalle, joka viimeistelee leikkauksen sekä tekee siitä vielä hieman erikoisemman.

Aiheeseen liittyvä kuvaAiheeseen liittyvä kuva

Conor McGregor                                                                                                               Aaron Chalmers

 

2# The BLEACHED CROP

Vaaleat raidat tai vaalennettu päälliosa antaa kivaa kontrastia tai vivahdetta hiuksiin!

Kuvahaun tulos haulle zac efron hair 2018Kuvahaun tulos haulle justin bieber hair 2018

Zac Efron                                                                                            Justin Bieber

Aiheeseen liittyvä kuvaKuvahaun tulos haulle johnny edlind hair 2018 blomde

Johnny Edlind

#3 MEDIUM-LENGTH

Medium pitusessa leikkauksessa on enemmän mahdollisuuksia muotoilla hiusta miten haluat! Sivut voivat olla häivytetyt tai pidemmät, päälliosaan muotoiluvaraa saa jäädä reilusti.

Aiheeseen liittyvä kuvaAiheeseen liittyvä kuvaAiheeseen liittyvä kuva

James Franco                                                  Mariano Di Vaio

#4 BRAIDS

Pääntäyteiset pikkuletit! Letit voi tehdä omasta hiuksesta, tai jos hiuksesi ei ole tarpeeksi pitkä voi laittaa lisäkkeitä (boxbraids). Lisäkkeiden kanssa voit saada leteistäsi minkä tahansa pituiset tai väriset. Letit pystyy tehdä kaikenlaisille hiustyypeille, mutta paras pysyvyys ja lopputulos tulee luonnonkiharaan hiukseen.

Aiheeseen liittyvä kuvaKuvahaun tulos haulle travis scott hair 2018

Asap Rocky                                                                        Travis Scott

  Aiheeseen liittyvä kuva

Lil Pump

MIKÄ IHMEEN SUOLASUIHKE?

 
 
Suolasuihke on muutama vuosi sitten markkinoille tullut tuote, jonka on tarkoitus antaa rakennetta, pitoa ja rentoa lookkia. Suolasuihkeita on moneen lähtöön ja monia on tullut itsekin töissä kokeiltua asiakkaille. Oma ehdoton suosikkini on kuitenkin Wellan suolasuihke!
 
Ocean Spritz suolasuihke on yksi parhaista mitä olen koskaan kokeillut. Se on todella monipuolinen ja tuotteen vahvuutta voi itse säädellä käyttötavalla. Jos suihkutat tuotetta pyyekuiviin hiuksiin, saat miedon pidon ja rakennetta, kun taas kuivaan tukkaan reilusti suihkuttaessa pito vastaa hiusvahaa.
Suosittelenkin tuotetta niin lyhyt kuin pitkähiuksisille!
 
Kuvahaun tulos haulle ocean spritz
 
Lyhyessä tukassa tätä kannattaa käyttää juurikin niin, että suihkuttaa koko tukan märäksi suolasuihkeella ja puhaltaa föönillä kuivaksi. Jos ei omista fööniä tai muuten vaan laiskottaa niin tukan voi antaa myös vaan kuivata itsekseen.
Tällä tyylillä saa aikaan erittäin vahvan pidon niin että hiukset näyttää super luonnollisilta. Suolasuihke ei jää näkymään hiukseen oikeastaan yhtään sen kuivuttua, joten jos tykkäät luonnollisesta lookista hyvällä pidolla niin tämä sopii varmasti! Kokemusta on, etsittiin nimittäin puolisolleni ikuisuus jotain hyvää hiustuotetta ja nyt VIHDOIN tämä oli hänen sanojensa mukaan täydellinen! Hänen oma kokemus oli että tämä antaa hänen lyhyelle tukalle vahvan pidon, joka kestää koko päivän. Hiukset näyttää siltä että niissä ei olisi käytetty mitään tuotetta, mikä oli hänelle iso plussa.
 
Itselläni on pitkät hiukset ja usein suihkutankin suolasuihketta kiharoiden päälle reilusti antamaan rakennetta. Joskus kun oikein reippaalle päälle sattuu niin suihkutan pyyhekuivien hiusten tyvialueelle tätä ja föönaan hiukset pää alaspäin, voila ja föönikampaus on valmis! 
Mutta anyway, aika ihanaa että saadaan puolison kanssa samasta pullosta niin eri käyttötarkoituksiin soveltuva hiustuote. 
 
Pieni käyttövinkki: jos sinulla on pitkät ja helposti takkuuntuvat hiukset niin suosittelen aloittamaan käytön muutamalla suihkaisulla, tuotetta voi lisätä sitten tarvittaessa. Jos haluat käyttää tuotetta föönauksen alle niin suihkuta vain tyvialueelle, kuivaa ja vasta kuivana suihkuta kaukaa latvoihin.
 
Hartioille ulottuvat tai lasimaiset ja liukkaat hiukset voi ja kannattaakin suihkuttaa tyvestä latvaan suolasuihkeella ja sitten föönata. Näin hiuksia on helpompi käsitellä ja muotoilla kun ne eivät ole niin liukkaat.
Kuten aiemmin sanottu, tuotteen pitoa ja voimakkuutta voi säädellä käyttötavalla ja määrällä. Testaamalla löytyy se itselle sopiva määrä!

LABEL.M ORGANIC COLLECTION

Label.m on 2005 vuonna syntynyt laadukas kampaamo-parturi merkki ja tunnetaan Lontoon Fashion Week’in ainoana virallisena hiustuotteena. Heillä on paljon erilaisia tuotteita kaikille hiuksille, mutta päätimme esitellä Organic– sarjan teille!

Organic tuotelinja on kehitetty korkealaatuisista luonnon raaka-aineista, jolla saa aikaan kiiltävät, kimmoisat ja kauniit hiukset! Kaikki tuotteet sisältävät sertifioituja raaka-aineita, pois on jätetty mm. parabeenit, natriumkloridit, sulfaatit ja torjunta-aineet.

Kuvahaun tulos haulle Organic label m

Organic Orange Blossom Shampoo & Conditioner

Hellästi puhdistava ja hiuksien rakennetta elvyttävä shampoo tekee hiuksista ihanan kiiltävät, vahvat ja pehmeät. Orgaaninen sitrusseos tekee hiuspohjasta hyvinvoivan ja kosteutetun. Sisältää myös pellavan siemenöljyä joka tuo kiillon ja rakenteen elvytyksen. Agaavet parantaa hiuksen volyymia ja nostetta tyvestä latvaan! Sitrusseos sisältää bergamottia, Toscanan mandariinia sekä appelsiinia. Appelsiinin kukkaisvesi pehmentää hiusta ja antaa vitamiineja.

Hoitoaine tekee samat taikatemput, mutta sisältö hieman eroaa shampoosta. Eli, hoitoaine sisältää salviaöljyä ja omenan hedelmämehua jotka elvyttävät kiillon ja luo vahvuuden ja joustavuuden hiuksiisi. Avokadoöljy ravitsee hiusta kosteuttamalla sitä syvästi ja toimii antioksidanttina!

Tuotteet sopii kaikille hiustyypeille, mutta me suosittelisimme näitä kaksikkoa niille, joiden hiukset ovat kuivat, katkeilevat, latteat ja/tai kiillon ja elinvoiman menettäneet.

 

Organic Moisturising Lemongrass Shampoo & Conditioner

Hiuksia kosteuttavat ja hiuspohjaa rauhoittavat shampoo & hoitoaine. Sopii päivittäiseen käyttöön, kosteuttavat hiuksia luonnollisesti, jättämättä tuotekerrostumia. Tuotteet on kehitetty kaikille hiuslaaduille, mutta erityisesti elvyttämään kuivia hiuksia.

Nämä tuotteet sisältävät…

Sitruunaruohoöljyä, joka tekee hiuksesta vahvan ja suojaa hiusta.

Kaurauutetta mikä kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksia, tekemättä niistä raskaan tuntuisia.

Jojobaöljyä, tehokas ja nopeasti imeytyvä kosteuttaja.

Kvittenin siemenuutetta, se ravitsee parantaen kuivien, vaurioituneiden hiusten kuntoa.

KMS Tamefrizz Smoothing Lotion

Heippa!

Onko sinulla pörröiset hiukset ja et meinaa saada niitä mitenkään kuriin? Ei hätää, mä tiedän mikä auttaa. Jaan teille oman ehdottoman lempparituotteen, joka on KMS:n Tamefrizz Smoothing Lotion.

Kyseinen tuote auttaa saamaan pörröiset hiukset sileäksi sekä vähentää sähköisyyttä.
Laitan tuotetta joka kerta suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin kauttaaltaan, jonka jälkeen kampaan tuotteen. Se ihana fiilis kun kampa menee hiuksista läpi, eikä jää mihinkään takkuun kiinni!

 

                                                          

 

 

Olen myös huomannut, että aiemmmin kun en käyttänyt mitään silottavia jätettäviä tuotteita, ja jos ulkona oli kostea sää, hiukset alkoivat elämään omaa elämää, ja menivät pörröiseksi. Nykyään kun käytän tätä KMS:n silottavaa voidetta, olen huomannut että hiukset pysyvät paremmin hallinnassa.

Käyn suoristusraudalla hiukset läpi joka kerta suihkun jälkeen ja hiukset säilyvät seuraavaan pesukertaan sileinä ja kiiltävinä. Pakko vielä loppuun hehkuttaa, tuote ei jätä hiuksia inhottavan tahmeaksi. Päinvastoin, silottava voide on ihanan kevyt ja jättää hiukset pehmeäksi. Kaiken kruunaa tuotteen tuoksu, jolloin tuotetta on todella miellyttävä käyttää.

Suosittelen testaamaan, jos tuntuu että pörröinen tukka ei meinaa totella ja kaipaat sileyttä niihin.

PS. Kesäkuun tarjouksena KMS tuotteet -10% & 2 KMS tuotteen ostajalle meikkipussi kaupanpäälle! (Rajoitettu erä)

-Mira

 

CELEB LUXURY

Moikka!

Meille on saapunut uusia hiustuotteita, merkiltä Celeb Luxury! Tuotteet ovat kehitetty pidentämään värin kestoa ja estämään värin kulumista. Ylläpitää ja boostaa hiusvärin loistoa! Tuotteet ovat 100% vegaaneita, sulfaatittomia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Shampoot ovat hieman vahvempia taitoltaan kuin hoitoaineet, mutta molemmat toimivat todella hyvin. Shampoot eivät ole hiuksea kuivattavia, mutta hoitoaine on silti suositeltava shampoon jälkeen!

Gem Lites Colorwash

Gem Lites Colorwash shampoot ovat luotu suhteellisen neutraaleille väreille, ruskeille, blondeille sekä punertaville hiuksille!

Ovat hyvin peseviä, mutta samalla väriä kirkastavia ja ylläpitäviä.

Kuvahaun tulos haulle celeb gem lites

Viral Colorwash

Viral Colorwash ovat runsaasti suoraväriä sisältäviä shampoita, joilla saat huikeita värituloksia!

Kuvahaun tulos haulle celeb viral colorwash

Viral Colorditioner

Viral Colorditioner hoitoaineet ovat hyvin sävyttäviä, mutta samalla hiusta korjaavia sekä vahvistavia.

BondFix on se, mikä juurikin korjaa ja vahvistaa, sekä uudistaa hiusta tekemällä siitä terveemmän sisältä että ulkoa! Auttaa hyvin, jos hiuksesi on pahasti vaurioitunut, kovasti vaalennettu, värjätty, hauras tai muuten vain kuiva.

”Ei enää kuivuutta tai haurautta!”

Kuvahaun tulos haulle celeb viral colorditioner