INFOA LIIKKEISTÄMME

MOIKKA KAIKILLE, PITKÄSTÄ AIKAA!

Haikein mielin joudumme ilmoittamaan, että Forumin piste suljetaan 20.7.2020. Tähän saakka on mahdollista tulla vielä ostoksille ja kannattaakin, sillä meillä on mahtavia alennuksia lähes kaikissa tuotesarjoissa! (mm. label.m, Moroccanoil, RedKen, Lanza…) Myös ajanvaraus toimii normaalisti siihen asti. 

Lauttasaaren liikkeessä Choicen palvelut jatkuvat. Lauttasaaren piste sijaitsee osoitteessa Melkonkatu 14, puh.nro 045-1111-661. 

Lahjakortit ja kanta-asiakas leimakortit toimivat yhä Lauttasaaressa, vaikka olisitkin aiemmin asioinut forumissa 🙂 Ne eivät siis vanhene tämän takia. 

Iso kiitos forumin ihanille asiakkaille näistä vuosista, toivottavasti näemme pian larussa!

JOULULAHJAT

Moikka! Joulu on taas pian tulossa ja niin myös joka vuotinen ongelma, mitä lahjaksi rakkaalle? Mutta ei hätää meiltä löytyy apu ongelmaan!

LAHJAPAKETIT!

Ihania, super helppoja ja jokaiselle löytyy sopiva. Paketeista löytyy 3 tuotetta ja vaihtoehtoja on paljon. Meiltä löydät Kevin Murphy, Living Proof ja Eleven- merkkiset paketit!

 

KEVIN MURPHY

Kevin Murphyltä löytyy 5 erilaista lahjapakettia.

 

1. SPEAKING VOLUMES

Sisältää ANGEL.WASH & ANGEL.RINSE, jotka ovat värjätyille ja hennoille hiuksille suunnatut shampoo ja hoitoaine. Tuotteet ovat hoitavia, sekä puhdistavat kevyesti, antavat kiiltoa, värisuojan ja volyymiä!  Shampoo sisältää proteiineja, jotka tuovat hiuksiin täyteläisyyttä, vahvuutta ja rakennetta.   Mahtava SESSION.SPRAY (100ml) sisältyy myös pakettiin. Lakka on hienojakoista, nopeasti kuivuvaa, ja antaa silti todella hyvän pidon + ei jätä hiuksia koviksi tai tahmaisiksi. 

Kevin Murphy Speaking Volumes Holiday Pack

 

2. SWEET HYDRATION

Ovatko hiuksesi kuivat ja hoidon tarpeessa? Paketissa tulevat HYDRATE-ME.WASH & HYDRATE-ME.RINSE ovat todella hoitavia. Sisältävät luonnon raaka-aineita esim. Shea voita ja bergamottiöljyä, jotka ravitsevat ja syväkosteuttavat hiuksia.   Kolmas tuote on UN.TANGLED, hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka kosteuttaa ja selvittää hiukset jättäen ne silkin pehmeäksi. Tuote sisältää runsaasti hoitavia australialaisia hedelmäuutteita! Ainesosat suojaavat, vahvistavat ja korjaavat hiusta. + sisältää lämpösuojan eli sopii hyvin käytettäväksi muotoilurautojen alla.

Kevin Murphy Sweet Hydration Holiday Pack

 

3. SHIMMER TIME

Elinvoimaa, vahvistusta ja korjausta hiuksillesi! Paketti sisältää tuotteet: REPAIR-ME.WASH & REPAIR-ME.RINSE, jotka korjaavat hauraita, vaurioituneita ja kuivia hiuksia. SHIMMER.SHINE  on ravitseva, korjaava, painoton kiiltosuihke. Tuote tuo erinomaisesta kiiltoa hiuksillesi ja tuoksuu taivaalliselle.

Kevin Murphy Shimmer Time Holiday Pack

 

4. EVERYTHING BLONDE

Ovatko vaalennetut hiuksesi, menettäneet kiillon ja kirkkauden? Paketti sisältää tuotteet: BLONDE.ANGEL.WASH & CRYSTAL.ANGEL (sävyttävä tehohoito) ovat tälläiseen tapaukseen täydellinen ratkaisu! Nämä ovat blondeille/harmaille hiuksille luotuja hopeatuotteita, jotka palauttavat kiillon, kirkkauden ja kylmän sävyn takaisin hiuksiisi! SHIMMER.ME.BLONDE (jätettävä hoitoaine) taittaa optisesti vaaleiden hiusten sävyä kylmemmäksi, hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa hiuksia.

Kevin Murphy Everything Blonde Holiday Pack

 

5. FRESH MIX 

Paketti sisältää tuotteet: STIMULATE-ME.WASH & STIMULATE-ME.RINSE, shampoon ja hoitoaineen, jotka virkistävät ja stimuloivat hiuspohjaa. Antioksidanttirikas koostumus paksuntaa, vahvistaa sekä jälleenrakentaa hiuksia. ROUGH.RIDER on savimainen vaha, joka luo mattaisen sekä kestävän lopputuloksen hoitaen samalla. Viimeisenä paketista löytyy : FREE.HOLD, keskivahvaa pitoa ja luonnollista kiiltoa antava muotoiluvoide.

Kevin Murphy Fresh Mix Holiday Pack

 

ELEVEN

Eleven Australian paketteja löytyy 5 vaihtoehtoa.

 

WHITEHAVEN TRIOHydrate My Hair– Shampoo, hoitoaine & uutuus hoitosuihke. Tuotteet sisältävät silkkiaminohappoja, avocado öljyä sekä päärynäuutetta. Ravitut, vahvat ja kosteutetut hiukset.

HUTT LAGOON TRIO Smooth Me Now– Shampoo & hoitoaine + Miracle Hair Treatment. Täydellinen paketti pörröisille ja luonnonkiharille hiuksille! Tuotteet sisältävät avocado öljyä, vehnä- ja soijaproteiinia, jotka kosteuttavat, pehmentävät sekä estävät hiusta pörröttymästä.

SHARK BAY TRIOI Want Body Volume– Shampoo & hoitoaine, sekä Sea Salt Texture Spray on hiuksiin volyymia tarvitsevalle paras trio! Tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia proteiineja, jotka vahvistavat hiuksia ja lisäävät kimmoisuutta. Sea Salt on kevyt, tekstuuria ja volyymiä antava suihke. Suihke ei jätä hiuksiasi rapeiksi tai koviksi.

 

PORT GREGORY TRIO – ELEVEN Australia on lisännyt uuden tuotteen valikoimaansa – Miracle Spray Hair Treatment! Tuote sopii mahtavasti yhteen Keep My Colour Blonde Shampoon & hoitoaineen kanssa. Vaaleat hiukset kaipaavat usein kosteutusta, korjausta ja vahvistusta, nämä tuotteet hoitavat homman. Shampoo ja hoitoaine taittaa  lämpimiä sävyjä viileämmäksi, sekä kirkastaa blondia hiusta.

KALBARRI TRIODeep Clean Shampoo syväpuhdistaa hiuksesi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Puhdistaa tuotejäämät ja rasvaisuuden hiuksista sekä hiuspohjasta. Tuote sisältää appelsiiniöljyä, joka pitää hiukset kosteutettuina ja terveinä. Extra Hold Styling Clay on savimainen vaha, joka antaa maksimaalista pitoa ja mattaisen lopputuloksen. Paketti sisältää myös hauskan ’Tech Organiser’ lokerollisen säilytyspussin, joka auttaa pitämään  tärkeimmät pienet tavarasi järjestyksessä.

 

 

 

 

LIVING PROOF

Living Proof paketteja löytyy 3 erilaista.

 

GO BEYOND – VOLUME

1. Full Shampoo: Hellävaraisesti puhdistava shampoo antaa tuuheutta juuresta latvaan asti. Sopii värjätyille hiuksille, eikä sisällä sulfaatteja tai silikonia.

2. Full Conditioner: Upean kiillon antava hoitoaine kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksia.

3. Full Dry Volume Blast: Muotoilutuote sisältää patentoidun molekyylin, joka antaa volyymiä ja runsasta rakennetta hiuksiin. Sopii erityisesti helposti latistuville ja tuuheutta kaipaaville hiuksille. Tuloksena kestävä ja painoton lopputulos!

Kuvahaun tulos haulle Go Beyond Volume - Full Trio living proof

GO BEYOND – CLEAN

1. PHD Shampoo: Hiukset puhtaana pidempään pitävä shampoo, joka sopii kaikille hiustyypeille.

2. PHD Conditioner: Hoitoaine säännöllisesti käytettynä parantaa hiusten kuntoa, eikä hoitavuudestaan huolimatta latista hiuksia.

3. PHD Dry Shampoo: Tehokas kuivashampoo ei jätä hiuksiin puuterimaista tunnetta, vaan poistuu hiuksista harjaamalla, poistaen tuote jäämät ja rasvaisuuden.

Kuvahaun tulos haulle Go Beyond clean - phd Trio living proof

GO BEYOND – HEALTHY

1. Restore Shampoo: Hoitaa sekä lisää käsittelevyyttä vahingoituneisiin hiuksiin.

2. Restore Conditioner: Pehmeyttä, kiiltoa ja kosteutusta antava hoitoaine sopii erityisesti kuiville hiuksille. Uudelleenrakentaa ja vahvistaa.

3. Restore Perfecting Spray: Hiuksiin jätettävä hoitoaine, korjaa hiuksia jättäen niistä sileät. Vähentää katkeilua, takkuisuutta ja pörröisyyttä, sisältää UV-suojan.

Kuvahaun tulos haulle Go Beyond healthy - restore Trio living proof

 

Ihanaa joulun odotusta kaikille! ❤️

HOPEASHAMPOOT

Hopeashampoita on monia erilaisia, eroina tuotteissa ovat esim: taittavuus, kirkkaus ja hoitavuus.. Hopeashampoon intensiivisyyteen pystyy itse vaikuttamaan, pidentämällä vaikutusaikaa. Tässä postauksessa avaamme syvemmin, mitä mikäkin valikoitu hopeatuote tekee hiukselle!

FUDGE

Kovassa suosiossa ollut ja oleva FUDGE Clean Blonde on todella runsaspigmenttistä. Jos haet erityisen tehokkaasti taittavaa hopeashampoota, suosittelemme tätä! Lämmöstä ei enää tämän shampoon jälkeen tarvitse murehtia. Fudge on myös hoitava, ei kuivata. Fudgelta löytyy shampoon lisäksi hoitoaine, jolla saa boostattua hoitoa ja viileyttä!

Itse käytin vaalennetuissa hiuksissa n. kerran viikossa, mutta jos haluat vaaleanharmaat hiukset, niin käytä useammin. Liiallisessa käytössä tuote saattaa samentaa hiusten sävyä, jos näin käy, tilanteen pelastat pesemällä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla. (21,50€, 23,90€)

 

Kuvahaun tulos haulle fudge clean blonde

 

KEVIN MURPHY

Lämpimiä sävyjä taittava, mutta samalla kosteuttava KEVIN MURPHY BLONDE.ANGEL.WASH jättää hiukset kauniin kirkastetuiksi. Shampoo sisältää A-vitamiini rikasta murumuruvoita, joka lisää hiuksiin kiiltoa ja kimmoisuutta.

Shampoon kaveriksi tuotesarjalta löytyy viileä sävyttävä hoitoaine BLONDE.ANGEL, joka pitää hiukset ravittuina ja silkkisinä brasilianpähkinäuutteen voimin. (27,90€, 29,90€)

 

Kuvahaun tulos haulle kevin murphy blonde angel

 

SIM, DS

DS-kampaamotuotesarja on korkealuokkainen, hajusteeton, vegaaninen ja kotimainen. Tuotteet sopivat siis myös hajusteyliherkkyydestä kärsiville. Tarkkaan valitut raaka-aineet hoitavat hiuksiasi tuloksekkaasti.

Tuotesarjan lämpimiä sävyjä tehokkaasti poistava DS Blond Shampoo tekee hiuksista puhtaan kirkkaat tai haluattaessa pidemmällä vaikutusajalla vaaleanharmaat. Tuoteessa on jopa niin runsas pigmenttipitoisuus, että suojakäsineiden käyttö voi olla suositeltavaa. (16,35€)

 

Kuvahaun tulos haulle ds silver shampoo

LABEL.M

Välttämättömiä ravinteita ja antidioksiantteja sisältävä Cool Blonde Shampoo, on erinomainen lisäys jokaisen vaaleahiuksisen hyllyyn. Tuotteen pigmentit eliminoivat hiuksesta kellertävät sekä metalliset vivahteet. Hyödyksi on käytetty luonnosta eristettyjä raaka-aineita kuten, violettia bataattia ja mustikkaa. Shampoo pitää yllä hiusten kosteustasapainoa ja suojaa hiusta. Ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja eikä natriumkloridia. Samaan sarjaan löytyy myös Cool Blonde Conditioner, tehostaa viileyttä shampoon lisäksi! (28,00€, 29,00€)

Kuvahaun tulos haulle label.m cool blonde shampoo

 

Nämä kaikki löytyvät meidän valikoimastamme ja myös muita vaihtoehtoja löytyy! Tähän postaukseen koitimme valita hieman erilaisia tuotteita, jotta pääsee vertailemaan eroavaisuuksia. Välillä voi olla myös kiva vaihdella tätäkin tuotetta ja saada hieman erisävyistä vaaleaa 🙂

 

KEVIN MURPHY COLOR.ME

Moikka!

Kevin.Murphyn  värit ovat nyt olleet muutaman kuukauden käytössämme Forumin pisteessä! Me sekä asiakkaamme olemme kovin ihastuneita kyseisiin väreihin.

Kiiltoa tulee mahtavat määrät ja hiuksen kunto ei muutu huonommaksi vaan päinvastaisesti paremmaksi, sillä värit sisältävät luonnon raaka-aineita jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksia!

COLOR.ME -hiusväreillä on myös erinomainen harmaiden peitto kyky!

Värit ovat sulfaatittomia ja ammoniakittomia. Väreillä on PETA:n “Cruelty Free” hyväksyntä. Kuvahaun tulos haulle cruelty free logo

 

 

Värit ovat luonnollisia ja kauniita, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun! Mahdollisuus kirkkaisiin räväkämpiin väreihin löytyy myös.

Keviniltä löytyy vaalennusaine, joka mahdollistaa sulavan ja ihanan balayagen, väriin kuin väriin! Massa ei tartu muualle kuin levitettyyn alueeseen jolloin hius saa rauhassa vaalentua jättämättä läikkiä.

 

 

Vaalennukset   toimivat tehokkaasti ja moni onkin huomauttanut tyviväri blondauksen olevan mukavamman tuntuinen hiuspohjassa, ei kirvele tai kutita samalla tavalla kuin edeltävässä värisarjassa.

Sävytteet toimivat toiveiden mukaisesti, eli esimerkiksi valkoisen/platinan saaminen onnistuu. Blondeja värejä löytyy lämpimiä sekä kylmiä. Sekä upea kiilto pätee näissäkin!

 

 

“What goes inside the tube is just as important as the color it creates. The choices we made are PPD free, Ammonia free and naturally derived ingredients like Aloe Vera, Honey, Shea Butter and Pomegranate.”  – Kevin Murphy

 

Alla muutama muutoskuva, jotka ovat toteutettu Kevin.Murphyn väreillä sekä viimeistelty sarjan muotoilu- ja hoitotuotteilla.

(Kokopään raidotus vaalennusaineella ja viileä sävytys päälle)

(Pelkkä sävytys tummempaan suklaanruskeaan +kiiltokäsittely)

Jos kiinnostuit väreistä, tule konsultoimaan sinulle sopiva väri ja pistetään hiuksesi eloisaksi ja kiiltäväksi!

 

Lue Kevin Murphystä lisää:

http://kevinmurphy.com.au/

 

ISÄNPÄIVÄ LAHJA?

Onko isänpäivälahja vielä hankkimatta tai etkö vain keksi sopivaa? Ei hätää! Meiltä löytyy muutama kiva vinkki hätääsi 😉

Miehet tarvitsevat tasa-arvoisesti yhtä hyvät hiustenhoito sekä -muotoilutuotteet, kuin naisetkin! Esittelemme teille Label.m, Bed Head Tigi & Goldwell miesten sarjojen helmiä.

 

Kuvahaun tulos haulle label m mens shampoo and conditioner

LABEL.M

SCALP PURIFYING SHAMPOO & INVIGORATING CONDITIONER

Shampoo on hellävarainen, kaikille hiustyypeille ja päivittäiseen käyttöön sopiva. Omaa mentolisen, raikkaan ja maskuliinisen tuoksun! Ehkäisee hilseilyä, tuuheuttaa ja virkistää hiuspohjaa sekä jättää sen raikkaan tuntuiseksi. Hoitoaine on päivittäiseen käyttöön sekä kaikille hiustyypeille sopiva. Kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa, antaa kiiltoa ja vahvistaa! 

Valikoimasta löytyy myös erilaisia vahoja, hiuspohjaa stimuloiva Scalp Tonic ja hiuksia tuuheuttava Thickening Tonic, ravitseva ja tuuheuttava muotoiluvoide Grooming Cream!

 

 

Aiheeseen liittyvä kuva

BED HEAD TIGI FOR MEN

Tästä sarjasta löytyy erilaisia vahoja, shampoita sekä hoitoaineita. Suosituimmat tuotteet meillä ovat Matte Separation Wax, Clean Up Shampoo & Clean Up Hoitoaine. Näiden lisäksi löytyy tuuheuttavat shampoo & hoitoaine, hiuspohjaa hoitava shampoo, eri vahvuuksisia ja kiiltoisia vahoja!

MATTE SEPARATION WAX on vaha, joka jättää mattaisen lopputuloksen sekä omaa hyvän pidon. Tuote ei juurikaan hiuksessa näy, vaan antaa luonnollisen ja siistin lookin. Vaha on uudelleenmuotoiltavissa eikä jämähdä hiukseen kovaksi!

CLEAN UP SHAMPOO  on päivittäiseen käyttöön sopiva shampoo, joka puhdistaa tuotteiden jäämät kunnolla, mutta samalla kosteuttaa sekä selvittää hiukset. Tuoksu on miehekäs. Sisältää mentolia, joka jättää hiuspohjan raikkaan tuntuiseksi. Shampoo tekee hiuksista terveän näköiset, antamalla kiiltoa ja kosteutusta!

CLEAN UP CONDITIONER on kevyt hoitoaine miehille, joka tekee hiuksista terveät ja hyväkuntoiset! Korjaa hiuksen vaurioita, tuuheuttaa ja kosteuttaa. Sisältää vitamiineja jotka vahvistavat hiusta. Miehekäs tuoksu. Mentoli stimuloi hiuspohjaa, ja ehkäisee hiuspohjan ärsyyntymistä!

 

 

Kuvahaun tulos haulle goldwell mens products

GOLDWELL MEN

Goldwelliltä löytyy 3 eri shampoota, erilaisia vahoja sekä hiuspohjalle tehty scalp tonic!

Hair & Body Shampoo on hiuksille sekä iholle tarkoitettu kosteuttava ja hoitava tuote. Saa hiukset näyttämään terveiltä ja vahvemmilta! Sopii päivittäiseen käyttöön.

Thickening Shampoo tuo runsautta hiuksille sekä vahvistaa niitä välittömästi. Jos hiuksesi ovat hennot, latistuvat tai ohuet, tämä shampoo auttaa siihen antamalla hiuksillesi tuuhean ja vahvan lopputuloksen.

Anti-dandruff Shampoo ehkäisee hilseen muodostumista sekä poistaa hilsettä. Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti, sekä tasapainoittaa kuivaa hiuspohjaa. Suositeltavaa käyttää säännöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi!

Siitä sitten vaan iskälle hyvät hiukset lahjaksi!

 

 

 

 

 

 

 

 

BEARD MONKEY

Beard Monkey on Ruotsalainen parturi brändi moderneille miehille. Beard Monkey aloitti toimintansa vuonna 2015, jonka jälkeen tuotesarja alkoi laajenemaan ja on nyt maailmanlaajuinen. Tuotteet ovat kehitetty parturien kanssa, jonka kautta toimivuus sekä laatu on varmistettu parhaaksi mahdolliseksi!

Nämä tuotteet ovat parrakkaille miehille mahtava asia, sekä sopii täydellisesti esimerkiksi parrakkaille iseille isänpäivä lahjaksi! 😉 Näitä tuotteita löytyy mm. meidän Forumin sekä Kampin liikkeistä. Jos mietityttää mikä tuote juuri sinulle sopisi, kysymyksiin vastataan liikkeissämme mielellään!

Nimensä mukaisesti tuotesarjalta löytyy todella hyvät parran -hoito sekä -muotoilutuotteet.

Partaöljyjä löytyy kolmea eri vaihtoehtoa Orange & Cinnamon, Sweet Tobacco ja Licorice

 

Lakritsin tuoksuinen öljy sopii parralle sekä hiuksille, muuten öljyt ovat tarkoitettuja parralle. Tuovat pehmeyttä sekä kiiltoa joka kestää koko päivän. Antaa myös miellyttävän tuoksun parralle. Parta shampoita sekä hoitoaineita löytyy samoissa tuoksuissa! Nämä kosteuttavat ja pehmentävät partaa, tekee siitä myös hallitun ja siistin.

Partavahoja on neljää eri tyyppiä Beard Shaper Orange&Cinnamon, Beard Pomade Lemongrass Rain, Beard Shaper Sweet Tobacco sekä Beard Shaper Licorice.

Beard Shaper Orange&Cinnamon on pehmeä partavaha joka siloittaa, muotoilee ja antaa mattaisen lopputuloksen. Beard Pomade Lemongrass Rain on taas medium vahva partavaha joka siloittaa, muotoilee ja antaa kevyen kiillon parralle. Beard Shaper Sweet Tobacco on myös pehmeä partavaha joka siloittaa ja muotoilee, mutta antaa mattaisen lopputuloksen. Beard Shaper Licorice on täysin samanlainen tuote kuin Sweet Tobacco, mutta tuoksu on lakritsinen! Kaikilla vahoilla saat muotoiltua partasi siihen muotoon kuten haluat, eroavaisuudet ovat tuoksu, kiilto sekä pito.

Beard Monkeyltä löytyy myös viiksille oma vahansa, Mustache Wax! Tuote toimii käytännössä samalla tavalla kuin hiusvaha, mutta omaa todella vahvan pidon, jotta saat viiksesi muotoiltua juuri kuin haluat.

 

KEVIN.MURPHY UUTUUDET

MOIKKA! Tänään blogissa kerromme Kevin Murphyn tulevasta uudistuksesta sekä uutuuksista 😉

Kevin.Murphy aloittaa tuottamaan muoviset pakkauksensa parhaalla tavalla eli kierrättämällä!

Mereen heitetään joka päivä kasoittain muovia, joka pilaa kaunista merta maapalloltamme. Tämän vuoksi Kevin.Murphy on päättänyt tuottaa tuotepakkauksensa 100% kierrätetystä mereen heivatusta muovista. Samalla saadaan merta siivottua! K.M on ensimmäinen kauneusbrändi koskaan, joka tätä metodia alkaa käyttämään. Tavoitteena on säästää vuodessa yli 360 tonnia uutta muovia. Uudet pakkaukset tulevat hyllyihin vuonna 2019.  

Kuvahaun tulos haulle ocean

Keviniltä on juuri tullut vaaleille hiuksille tarkoitetut sävyttävät hoitoaineet. Hoitoaineet sävytyksen lisäksi lisäävät hiukseen kiiltoa ja kosteutta. Ne myös korjaavat hiusta ja sulkevat hiuksen pintakerroksen suomuja. Sävyjä löytyy neljää erilaista. Ne on tarkoitettu hiukselle, jota on raidoitettu tai vaalennuskäsitelty. Pääasiassa tuotteet korostavat ja ylläpitävät jo valmiiksi kampaamossa sävytettyä hiusta. Tuotetta käytetään pestyihin hiuksiin 1-2krt viikossa, riippuen kuinka usein hiuksia pesee. Hoitoaine saa hiuksessa vaikuttaa 3-5min.

 

COOL.ANGEL – sävyttää hiusta viileän tuhkaiseksi

AUTUMN.ANGEL – sävyttää hiusta ruusun ja aprikoosin sävyillä

SUGARED.ANGEL – sävyttää hiusta karamellin sävyllä

CRYSTAL.ANGEL – kiillottaa ja kirkastaa vaaleaa hiusta

 

 

MENS HAIR

Moikka,

Tällä kertaa on mietiskelty miesten hiusten trendejä ja koottu niistä erilaiset ja parhaat palat!

 

1# HIGH SKIN FADE with  HARD PART and  SLICK BACK

Siisti, lyhyt, helppo! Tässä hiustyylissä parturituoli on noin 1-2 viikon välinen homma, jos tahdot pitää skarpit rajat ja siistit muodot. Muuten helppo, kevyt kesäinen lookki! Sivut & niska vedetään 0 millillä ylös asti koneella, jätetään hieman muotoiluvaraa päälle ja tehdään tarkka raja jakauksen kohdalle, joka viimeistelee leikkauksen sekä tekee siitä vielä hieman erikoisemman.

Aiheeseen liittyvä kuvaAiheeseen liittyvä kuva

Conor McGregor                                                                                                               Aaron Chalmers

 

2# The BLEACHED CROP

Vaaleat raidat tai vaalennettu päälliosa antaa kivaa kontrastia tai vivahdetta hiuksiin!

Kuvahaun tulos haulle zac efron hair 2018Kuvahaun tulos haulle justin bieber hair 2018

Zac Efron                                                                                            Justin Bieber

Aiheeseen liittyvä kuvaKuvahaun tulos haulle johnny edlind hair 2018 blomde

Johnny Edlind

#3 MEDIUM-LENGTH

Medium pitusessa leikkauksessa on enemmän mahdollisuuksia muotoilla hiusta miten haluat! Sivut voivat olla häivytetyt tai pidemmät, päälliosaan muotoiluvaraa saa jäädä reilusti.

Aiheeseen liittyvä kuvaAiheeseen liittyvä kuvaAiheeseen liittyvä kuva

James Franco                                                  Mariano Di Vaio

#4 BRAIDS

Pääntäyteiset pikkuletit! Letit voi tehdä omasta hiuksesta, tai jos hiuksesi ei ole tarpeeksi pitkä voi laittaa lisäkkeitä (boxbraids). Lisäkkeiden kanssa voit saada leteistäsi minkä tahansa pituiset tai väriset. Letit pystyy tehdä kaikenlaisille hiustyypeille, mutta paras pysyvyys ja lopputulos tulee luonnonkiharaan hiukseen.

Aiheeseen liittyvä kuvaKuvahaun tulos haulle travis scott hair 2018

Asap Rocky                                                                        Travis Scott

  Aiheeseen liittyvä kuva

Lil Pump

MIKÄ IHMEEN SUOLASUIHKE?

 
 
Suolasuihke on muutama vuosi sitten markkinoille tullut tuote, jonka on tarkoitus antaa rakennetta, pitoa ja rentoa lookkia. Suolasuihkeita on moneen lähtöön ja monia on tullut itsekin töissä kokeiltua asiakkaille. Oma ehdoton suosikkini on kuitenkin Wellan suolasuihke!
 
Ocean Spritz suolasuihke on yksi parhaista mitä olen koskaan kokeillut. Se on todella monipuolinen ja tuotteen vahvuutta voi itse säädellä käyttötavalla. Jos suihkutat tuotetta pyyekuiviin hiuksiin, saat miedon pidon ja rakennetta, kun taas kuivaan tukkaan reilusti suihkuttaessa pito vastaa hiusvahaa.
Suosittelenkin tuotetta niin lyhyt kuin pitkähiuksisille!
 
Kuvahaun tulos haulle ocean spritz
 
Lyhyessä tukassa tätä kannattaa käyttää juurikin niin, että suihkuttaa koko tukan märäksi suolasuihkeella ja puhaltaa föönillä kuivaksi. Jos ei omista fööniä tai muuten vaan laiskottaa niin tukan voi antaa myös vaan kuivata itsekseen.
Tällä tyylillä saa aikaan erittäin vahvan pidon niin että hiukset näyttää super luonnollisilta. Suolasuihke ei jää näkymään hiukseen oikeastaan yhtään sen kuivuttua, joten jos tykkäät luonnollisesta lookista hyvällä pidolla niin tämä sopii varmasti! Kokemusta on, etsittiin nimittäin puolisolleni ikuisuus jotain hyvää hiustuotetta ja nyt VIHDOIN tämä oli hänen sanojensa mukaan täydellinen! Hänen oma kokemus oli että tämä antaa hänen lyhyelle tukalle vahvan pidon, joka kestää koko päivän. Hiukset näyttää siltä että niissä ei olisi käytetty mitään tuotetta, mikä oli hänelle iso plussa.
 
Itselläni on pitkät hiukset ja usein suihkutankin suolasuihketta kiharoiden päälle reilusti antamaan rakennetta. Joskus kun oikein reippaalle päälle sattuu niin suihkutan pyyhekuivien hiusten tyvialueelle tätä ja föönaan hiukset pää alaspäin, voila ja föönikampaus on valmis! 
Mutta anyway, aika ihanaa että saadaan puolison kanssa samasta pullosta niin eri käyttötarkoituksiin soveltuva hiustuote. 
 
Pieni käyttövinkki: jos sinulla on pitkät ja helposti takkuuntuvat hiukset niin suosittelen aloittamaan käytön muutamalla suihkaisulla, tuotetta voi lisätä sitten tarvittaessa. Jos haluat käyttää tuotetta föönauksen alle niin suihkuta vain tyvialueelle, kuivaa ja vasta kuivana suihkuta kaukaa latvoihin.
 
Hartioille ulottuvat tai lasimaiset ja liukkaat hiukset voi ja kannattaakin suihkuttaa tyvestä latvaan suolasuihkeella ja sitten föönata. Näin hiuksia on helpompi käsitellä ja muotoilla kun ne eivät ole niin liukkaat.
Kuten aiemmin sanottu, tuotteen pitoa ja voimakkuutta voi säädellä käyttötavalla ja määrällä. Testaamalla löytyy se itselle sopiva määrä!

LABEL.M ORGANIC COLLECTION

Label.m on 2005 vuonna syntynyt laadukas kampaamo-parturi merkki ja tunnetaan Lontoon Fashion Week’in ainoana virallisena hiustuotteena. Heillä on paljon erilaisia tuotteita kaikille hiuksille, mutta päätimme esitellä Organic– sarjan teille!

Organic tuotelinja on kehitetty korkealaatuisista luonnon raaka-aineista, jolla saa aikaan kiiltävät, kimmoisat ja kauniit hiukset! Kaikki tuotteet sisältävät sertifioituja raaka-aineita, pois on jätetty mm. parabeenit, natriumkloridit, sulfaatit ja torjunta-aineet.

Kuvahaun tulos haulle Organic label m

Organic Orange Blossom Shampoo & Conditioner

Hellästi puhdistava ja hiuksien rakennetta elvyttävä shampoo tekee hiuksista ihanan kiiltävät, vahvat ja pehmeät. Orgaaninen sitrusseos tekee hiuspohjasta hyvinvoivan ja kosteutetun. Sisältää myös pellavan siemenöljyä joka tuo kiillon ja rakenteen elvytyksen. Agaavet parantaa hiuksen volyymia ja nostetta tyvestä latvaan! Sitrusseos sisältää bergamottia, Toscanan mandariinia sekä appelsiinia. Appelsiinin kukkaisvesi pehmentää hiusta ja antaa vitamiineja.

Hoitoaine tekee samat taikatemput, mutta sisältö hieman eroaa shampoosta. Eli, hoitoaine sisältää salviaöljyä ja omenan hedelmämehua jotka elvyttävät kiillon ja luo vahvuuden ja joustavuuden hiuksiisi. Avokadoöljy ravitsee hiusta kosteuttamalla sitä syvästi ja toimii antioksidanttina!

Tuotteet sopii kaikille hiustyypeille, mutta me suosittelisimme näitä kaksikkoa niille, joiden hiukset ovat kuivat, katkeilevat, latteat ja/tai kiillon ja elinvoiman menettäneet.

 

Organic Moisturising Lemongrass Shampoo & Conditioner

Hiuksia kosteuttavat ja hiuspohjaa rauhoittavat shampoo & hoitoaine. Sopii päivittäiseen käyttöön, kosteuttavat hiuksia luonnollisesti, jättämättä tuotekerrostumia. Tuotteet on kehitetty kaikille hiuslaaduille, mutta erityisesti elvyttämään kuivia hiuksia.

Nämä tuotteet sisältävät…

Sitruunaruohoöljyä, joka tekee hiuksesta vahvan ja suojaa hiusta.

Kaurauutetta mikä kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksia, tekemättä niistä raskaan tuntuisia.

Jojobaöljyä, tehokas ja nopeasti imeytyvä kosteuttaja.

Kvittenin siemenuutetta, se ravitsee parantaen kuivien, vaurioituneiden hiusten kuntoa.