Henkilökunta

Kira Böhling / Äitiyslomalla

Kira Böhling / Äitiyslomalla

Vahvuuksiini kuuluu monipuoliset tyylit. Minulta onnistuu niin tummat kuin vaaleatkin värit, lyhkäiset ja pitkät mallit, sekä kaikkea siltä väliltä. Palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti. Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

Anni Nikander / Äitiyslomalla

Anni Nikander / Äitiyslomalla

Olen ollut alalla vuodesta 2008, puhun suomea, ruotsia ja englantia. Vahvat puoleni ovat kampaukset, pitkien hiusten käsittely sekä raidoitukset.

Jaana Serdijn

Jaana Serdijn

Nea Petrell

Nea Petrell

Olen syntynyt vuonna 1995 ja innokas ensimmäisen vuoden opiskelija. Olen Helsingistä kotoisin oleva rock-henkinen nainen, joka on erikoistunut ehostukseen ja tykästynyt hiusten värjäämiseen. Tietenkin myös hiusten leikkaus on erittäin mukavaa hommaa ja kauneusala on ehdottomasti minun juttu. Harjoittelen tällä hetkellä myös kampauksia ja ne ovat lähteneet ihan mukavasti rullaamaan. Teen ammattityönä ehostuksia ja kulmien sekä ripsien kestovärjäystä. Palvelen myös sujuvasti englanniksi.

Jonna Kasanen

Jonna Kasanen

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2010. Työkokemusta minulla on kertynyt niin kauneuden korostamisestan, kuin hemmottelevista kasvo- ja jalkahoidoista. Kiinnostukseni kohteita ovat erityisesti sokeroinnit ja tulokselliset kasvohoidot laadukkailla tuotteilla. Tavoitteeni työssäni on kehittyä jatkuvasti, jotta voin palvella asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Mira Suni

Mira Suni

Olen valmistunut keväällä 2016 Stadin aikuisopistosta parturi-kampaajaksi. Minulta sujuvat naisten, miesten sekä lasten hiustenleikkaukset. Teen myös kulmien ja ripsien värjäyksiä. Lisäksi tykkään toteuttaa hiustenvärjäyksiä ja käyttää luovuutta kampauksissa. Pidän haasteista ja haluan koko ajan oppia uutta. Haluan kehittää tietojani ja taitojani monipuolisesti pitäen niitä ajantasalla. Asiakaspalvelu on minulle tärkeää ja haluan tehdä jokaiselle asiakkaalle heidän näköisensä lopputuloksen. Tavoitteenani on, että asiakkaat lähtevät tyytyväisinä ja hymy huulilla pois. Työskentelen Kampin, Forumin ja Lauttasaaren toimipisteissä.

Tinja Toikka

Tinja Toikka

Olen vuonna 2015 valmistunut parturi-kampaaja. Erityisesti olen tykästynyt hiusten raidoituksiin ja värjäyksiin. Teen myös ripsien ja kulmakarvojen värjäyksiä. Palvelen suomeksi ja englanniksi.

Vilma Helle

Vilma Helle

Rosa Tuunanen

Rosa Tuunanen

Valmistuin joulukuussa 2015 parturi-kampaajaksi, ja olen työskennellyt opintojeni ohella syksystä 2014 asti. Minulta luonnistuu niin miesten- kuin naistenleikkaukset, värjäykset, sekä kampaukset. Vahvuuteni ovat kuitenkin pitkien hiusten käsittely ja värjäykset. Kuuntelen ja palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti. Työskentelen Kampin toimipisteessä.

Laura Kinnunen

Laura Kinnunen

Valmistuin keväällä 2016 parturi-kampaajaksi Turun Ammatti-instituutista. Minulta onnistuu miesten ja naisten leikkaukset, värjäykset, sekä kampaukset. Teen myös mielelläni ehostuksia, sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä. Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Jag blev färdig frisör från Åbos yrkes institut på våren 2016. Jag klipper både män och kvinnor, gör färgningar och frisyrer. Jag gör också gärna sminkningar samt färgning av ögonbryn och fransar. Jag betjänar dig på finska, svenska och engelska!

Nika Karppila

Nika Karppila

Olen kokenut kampaaja, joka föönailee mielellään.

Viola Amrane

Viola Amrane

Olen valmistunut keväällä 2014 Stadin ammattiopistosta parturi-kampaajaksi. Omaan hyvät visuaaliset taidot ja parhaimmillani olen, kun pääsen suunnittelemaan jotain uutta. Minulla on silmää niin väreille kuin leikkauksillekkin. Lasten parissa työskentely on minulle luontevaa ja mukavaa. Palvelen sinua suomeksi ja englanniksi!

Sara Auvinen

Sara Auvinen

Aloitin hiusalan opintoihini kuuluvan työharjoittelujakson Salon Choicessa alkuvuodesta 2012, jonka päätyttyä jäin opiskelun ohella Kampin liikkeeseen tekemään ilta- ja viikonloppuvuoroja. Valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2014. Nykyisin työskentelen vaihtelevasti, sekä Kampin että Lauttasaaren toimipisteissä. Hiusalan ammattilaisena minulle on tärkeää asiakkaan toiveiden kuunteleminen, sekä yhteisymmärryksessä toteutettu onnistunut lopputulos.

Stiina Hohenthal-Rautio

Stiina Hohenthal-Rautio

Valmistuin Pasilan kauneudenhoitoalan ammattioppilaitoksesta vuonna 1996. Työskentelen monen vuoden kokemuksella, asiakkainani kaikenikäiset vauvasta vaariin. Omaan positiivisen ja iloisen asenteen työhöni.

Jennifer Kuhn

Jennifer Kuhn

Olen työskennellyt Salon Choicessa vuodesta 2010. Olen kotoisin Saksasta, mutta puhun myös sujuvaa englantia ja suomea. Saksassa olin töissä 4 vuotta spa-hotellissa, jossa tein yhteistyötä lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa. Olen erikoistunut kasvo- ja kokovartalohoitoihin, sekä rentouttaviin hierontoihin ja jalkarefleksologiaan.

Anne Goresh

Anne Goresh

Yrityksen perustaja. Intohimona veitsileikkaukset ja kampaukset. Alalla vuodesta 1990.

Opiskelijat

Katri Latvala

Katri Latvala

Olen toisen vuoden parturi-kampaajaopiskelija Stadin ammattiopistosta. Eniten olen kiinnostunut parturitöistä ja värjäyskäsittelyistä.

Marianne Reponen

Marianne Reponen

Olen kauneudesta ja hiuksista erittäin kiinnostunut hiusalan toisen vuoden opiskelija. Valmistun parturi-kampaajaksi joulukuussa 2017. Työskentelen Kampin, Forumin ja Lauttasaaren toimipisteissä. Palvelen myös englanniksi.

Liina Sillanpää

Liina Sillanpää

Steven Liders

Steven Liders

Meille töihin?