Henkilökunta

Anne
Anne

Yrityksen perustaja. Intohimona veitsileikkaukset ja kampaukset. Alalla vuodesta 1990.

Stiina
Stiina

Valmistuin Pasilan kauneudenhoitoalan ammattioppilaitoksesta vuonna 1996. Työskentelen monen vuoden kokemuksella, asiakkainani kaikenikäiset vauvasta vaariin. Omaan positiivisen ja iloisen asenteen työhöni.

Viola
Viola
Olen valmistunut keväällä 2014 Stadin ammattiopistosta parturi-kampaajaksi. Omaan hyvät visuaaliset taidot ja parhaimmillani olen, kun pääsen suunnittelemaan jotain uutta. Minulla on silmää niin väreille kuin leikkauksillekkin. Lasten parissa työskentely on minulle luontevaa ja mukavaa. Palvelen sinua suomeksi ja englanniksi!
Vilma
Vilma
Valmistuin parturi-kampaajaksi jouluna 2014. Työskentelen tiistaisin Forumissa ja muina päivinä Lauttasaaren toimipisteessä. Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen osaaminen niin parturi-, kuin kampaamopuolella. Ideoin sinulle mielelläni hiuslaatuusi sopivan mallin ja persoonallisen sävyn.
Mira
Mira
Olen valmistunut keväällä 2016 Stadin aikuisopistosta parturi-kampaajaksi. Minulta sujuvat naisten, miesten sekä lasten hiustenleikkaukset. Teen myös kulmien ja ripsien värjäyksiä. Lisäksi tykkään toteuttaa hiustenvärjäyksiä ja käyttää luovuutta kampauksissa. Pidän haasteista ja haluan koko ajan oppia uutta. Haluan kehittää tietojani ja taitojani monipuolisesti pitäen niitä ajantasalla. Asiakaspalvelu on minulle tärkeää ja haluan tehdä jokaiselle asiakkaalle heidän näköisensä lopputuloksen. Tavoitteenani on, että asiakkaat lähtevät tyytyväisinä ja hymy huulilla pois. Työskentelen Kampin ja Lauttasaaren toimipisteissä.
Rosa
Rosa
Valmistuin joulukuussa 2015 parturi-kampaajaksi, ja olen työskennellyt opintojeni ohella syksystä 2014 asti. Minulta luonnistuu niin miesten- kuin naistenleikkaukset, värjäykset, sekä kampaukset. Vahvuuteni ovat kuitenkin pitkien hiusten käsittely ja värjäykset. Kuuntelen ja palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti. Työskentelen Kampin toimipisteessä.
Laura
Laura
Valmistuin keväällä 2016 parturi-kampaajaksi Turun Ammatti-instituutista. Minulta onnistuu miesten ja naisten leikkaukset, värjäykset, sekä kampaukset. Teen myös mielelläni ehostuksia, sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä. Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Jag blev färdig frisör från Åbos yrkes institut på våren 2016. Jag klipper både män och kvinnor, gör färgningar och frisyrer. Jag gör också gärna sminkningar samt färgning av ögonbryn och fransar. Jag betjänar dig på finska, svenska och engelska!
Nika
Nika
Olen kokenut kampaaja, joka föönailee mielellään.
Liina
Liina
Olen parturi-kampaaja, joka on kiinnostunut ja innostunut työstään. Kuuntelen asiakkaan toiveet tarkasti ja yritän luoda parhaan mahdollisen lopputuloksen. Naiset ja miehet, sekä lapsesta vanhempaan sujuvat. Kampaukset, hiusten värjäykset ja meikit ovat suurin kiinnostuksen kohteeni. Työskentelen Kampin ja Forumin toimipisteissä.
Steven
Steven
Nea
Nea
Olen vuonna 1995 syntynyt stadilainen mimmi. Hiustenlaitto ja ehostaminen on intohimoni. Olen tyyliltäni vapaa ja tykkään tehdä niin pieniä, kuin suurempiakin muutoksia. Värjäykset, kampaukset, sekä ehostukset ovat lähimpänä sydäntäni. Haasteet otan vastaan ja muutokset ovat mielestäni ihania! Palvelen myös sujuvasti englanniksi.
Katri
Katri

Valmistuin Stadin ammattiopistosta parturi-kampaajaksi joulukuussa 2017. Eniten olen kiinnostunut parturitöistä ja värjäyskäsittelyistä.

Jaana
Jaana
Sara
Sara

Aloitin hiusalan opintoihini kuuluvan työharjoittelujakson Salon Choicessa alkuvuodesta 2012 ja valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2014. Hiusalan ammattilaisena minulle on tärkeää asiakkaan toiveiden kuunteleminen, sekä yhteisymmärryksessä toteutettu onnistunut lopputulos. Nykyisin työskentelen jatko-opintojen ohella viikonloppuisin ja pyhinä Forumin toimipisteessä.

Tinja
Tinja
Olen vuonna 2015 valmistunut parturi-kampaaja. Erityisesti olen tykästynyt hiusten raidoituksiin ja värjäyksiin. Teen myös ripsien ja kulmakarvojen värjäyksiä. Palvelen suomeksi ja englanniksi.
Jonna
Jonna
Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2010. Työkokemusta minulla on kertynyt niin kauneuden korostamisestan, kuin hemmottelevista kasvo- ja jalkahoidoista. Kiinnostukseni kohteita ovat erityisesti sokeroinnit ja tulokselliset kasvohoidot laadukkailla tuotteilla. Tavoitteeni työssäni on kehittyä jatkuvasti, jotta voin palvella asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.
Marianne
Marianne
Olen 2017 SKY-Opistosta valmistunut kosmetologi. Minulle on ensisijaisen tärkeää asiakkaan viihtyvyys sekä ammattitaidolla ja huolella tehdyt hoidot. Teen mielelläni kaikkia hoitoja. Erityisesti pidän vartalon ja kasvojen rentoutushoidoista, tehokkaista vartalo ja kasvohoidoista, kulmien ja ripsien kestovärjäyksistä, sekä sokeroinneista. Asiakkaalle tehty hoito on aina räätälöity juuri asiakkaan tarpeet huomioiden, lämpimästi tervetuloa. Palvelen suomeksi ja englanniksi
Kira / Äitiyslomalla
Kira / Äitiyslomalla

Vahvuuksiini kuuluu monipuoliset tyylit. Minulta onnistuu niin tummat kuin vaaleatkin värit, lyhkäiset ja pitkät mallit, sekä kaikkea siltä väliltä. Palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti.
Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

Anni / Äitiyslomalla
Anni / Äitiyslomalla

Olen ollut alalla vuodesta 2008. Vahvat puoleni ovat kampaukset, pitkien hiusten käsittely ja raidoitukset.
Puhun suomea, ruotsia ja englantia.

Opiskelijat

Katja
Katja

Olen hiusalan toisen vuoden opiskelija. Aloitin Salon Choicessa maaliskuussa 2017. Olen työssäni tarkka siinä mitä teen. Olen tehnyt eniten kulmien värjäyksiä, sekä jonkin verran naisten ja miesten leikkauksia. Olen innokas ja nopea oppimaan uusia tekniikoita. Minulle on tärkeää, että jokainen asiakkaani on tyytyväinen. Palvelen suomeksi ja venäjäksi.

Meille töihin?