Henkilökunta

Anne
Anne

Yrityksen perustaja. Intohimona veitsileikkaukset ja kampaukset. Alalla vuodesta 1990.

Vilma
Vilma

Valmistuin parturi-kampaajaksi jouluna 2014. Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen osaaminen niin parturi-, kuin kampaamopuolella. Ideoin sinulle mielelläni hiuslaatuusi sopivan mallin ja persoonallisen sävyn.

Nea
Nea

Olen vuonna 1995 syntynyt stadilainen mimmi. Hiustenlaitto ja ehostaminen on intohimoni. Olen tyyliltäni vapaa ja tykkään tehdä niin pieniä, kuin suurempiakin muutoksia. Värjäykset, kampaukset, sekä ehostukset ovat lähimpänä sydäntäni. Haasteet otan vastaan ja muutokset ovat mielestäni ihania! Palvelen myös sujuvasti englanniksi.

Katri
Katri

Valmistuin Stadin ammattiopistosta parturi-kampaajaksi joulukuussa 2017. Eniten olen kiinnostunut parturitöistä ja värjäyskäsittelyistä.

Sara
Sara

Aloitin hiusalan opintoihini kuuluvan työharjoittelujakson Salon Choicessa alkuvuodesta 2012 ja valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2014. Hiusalan ammattilaisena minulle on tärkeää asiakkaan toiveiden kuunteleminen, sekä yhteisymmärryksessä toteutettu onnistunut lopputulos. Nykyisin työskentelen jatko-opintojen ohella viikonloppuisin ja pyhinä Forumin toimipisteessä.

Kira
Kira

Vahvuuksiini kuuluu monipuoliset tyylit. Minulta onnistuu niin tummat kuin vaaleatkin värit, lyhkäiset ja pitkät mallit, sekä kaikkea siltä väliltä. Palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti.
Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

Liina
Liina

Olen parturi-kampaaja, joka on kiinnostunut ja innostunut työstään. Kuuntelen asiakkaan toiveet tarkasti ja yritän luoda parhaan mahdollisen lopputuloksen. Naiset ja miehet, sekä lapsesta vanhempaan sujuvat. Kampaukset, hiusten värjäykset ja meikit ovat suurin kiinnostuksen kohteeni. Työskentelen Kampin ja Forumin toimipisteissä.

Laura
Laura

Valmistuin keväällä 2016 parturi-kampaajaksi Turun Ammatti-instituutista. Minulta onnistuu miesten ja naisten leikkaukset, värjäykset, sekä kampaukset. Teen myös mielelläni ehostuksia, sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä. Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jag blev färdig frisör från Åbos yrkes institut på våren 2016. Jag klipper både män och kvinnor, gör färgningar och frisyrer. Jag gör också gärna sminkningar samt färgning av ögonbryn och fransar. Jag betjänar dig på finska, svenska och engelska!

Tiia
Tiia
Katja
Katja

Olen hiusalan viimeisen vuoden opiskelija. Aloitin Salon Choicessa maaliskuussa 2017. Olen työssäni tarkka siinä mitä teen. Olen tehnyt eniten kulmien värjäyksiä, sekä jonkin verran naisten ja miesten leikkauksia. Olen innokas ja nopea oppimaan uusia tekniikoita. Minulle on tärkeää, että jokainen asiakkaani on tyytyväinen. Palvelen suomeksi ja venäjäksi.

Anu
Anu

Olen kauan alalla työskennellyt parturi-kampaaja. Palvelen sekä miehiä että naisia mielelläni toteuttaen uuden hiusmallin tai fiksaan entisen – myös veitsitekniikalla. Luon mielelläni uusia kokonaisuuksia hyödyntäen värjäyksiä sekä rakennekäsittelyjä. Toteutan kampauksia niin arkeesi kuin juhlaasi.

 

Anni / Äitiyslomalla
Anni / Äitiyslomalla

Olen ollut alalla vuodesta 2008. Vahvat puoleni ovat kampaukset, pitkien hiusten käsittely ja raidoitukset.
Puhun suomea, ruotsia ja englantia.

Opiskelijat

Riina
Riina
Vanessa
Vanessa

Kosmetologit

Riikka
Riikka
Jonna / Opintovapaalla
Jonna / Opintovapaalla

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2010. Työkokemusta minulla on kertynyt niin kauneuden korostamisestan, kuin hemmottelevista kasvo- ja jalkahoidoista. Kiinnostukseni kohteita ovat erityisesti sokeroinnit ja tulokselliset kasvohoidot laadukkailla tuotteilla. Tavoitteeni työssäni on kehittyä jatkuvasti, jotta voin palvella asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Meille töihin?