Henkilökunta

Anne Goresh

Anne Goresh

Yrityksen perustaja. Intohimona veitsileikkaukset ja kampaukset. Alalla vuodesta 1990.

Stiina Hohenthal-Rautio

Stiina Hohenthal-Rautio

Valmistuin Pasilan kauneudenhoitoalan ammattioppilaitoksesta vuonna 1996. Työskentelen monen vuoden kokemuksella, asiakkainani kaikenikäiset vauvasta vaariin. Omaan positiivisen ja iloisen asenteen työhöni.

Viola Amrane

Viola Amrane

Olen valmistunut keväällä 2014 Stadin ammattiopistosta parturi-kampaajaksi. Omaan hyvät visuaaliset taidot ja parhaimmillani olen, kun pääsen suunnittelemaan jotain uutta. Minulla on silmää niin väreille kuin leikkauksillekkin. Lasten parissa työskentely on minulle luontevaa ja mukavaa. Palvelen sinua suomeksi ja englanniksi!

Mira Suni

Mira Suni

Olen valmistunut keväällä 2016 Stadin aikuisopistosta parturi-kampaajaksi. Minulta sujuvat naisten, miesten sekä lasten hiustenleikkaukset. Teen myös kulmien ja ripsien värjäyksiä. Lisäksi tykkään toteuttaa hiustenvärjäyksiä ja käyttää luovuutta kampauksissa. Pidän haasteista ja haluan koko ajan oppia uutta. Haluan kehittää tietojani ja taitojani monipuolisesti pitäen niitä ajantasalla. Asiakaspalvelu on minulle tärkeää ja haluan tehdä jokaiselle asiakkaalle heidän näköisensä lopputuloksen. Tavoitteenani on, että asiakkaat lähtevät tyytyväisinä ja hymy huulilla pois. Työskentelen Kampin ja Lauttasaaren toimipisteissä.

Vilma Helle

Vilma Helle

Rosa Tuunanen

Rosa Tuunanen

Valmistuin joulukuussa 2015 parturi-kampaajaksi, ja olen työskennellyt opintojeni ohella syksystä 2014 asti. Minulta luonnistuu niin miesten- kuin naistenleikkaukset, värjäykset, sekä kampaukset. Vahvuuteni ovat kuitenkin pitkien hiusten käsittely ja värjäykset. Kuuntelen ja palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti. Työskentelen Kampin toimipisteessä.

Laura Kinnunen

Laura Kinnunen

Valmistuin keväällä 2016 parturi-kampaajaksi Turun Ammatti-instituutista. Minulta onnistuu miesten ja naisten leikkaukset, värjäykset, sekä kampaukset. Teen myös mielelläni ehostuksia, sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä. Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Jag blev färdig frisör från Åbos yrkes institut på våren 2016. Jag klipper både män och kvinnor, gör färgningar och frisyrer. Jag gör också gärna sminkningar samt färgning av ögonbryn och fransar. Jag betjänar dig på finska, svenska och engelska!

Nika Karppila

Nika Karppila

Olen kokenut kampaaja, joka föönailee mielellään.

Liina Sillanpää

Liina Sillanpää

Steven Liders

Steven Liders

Nea Petrell

Nea Petrell

Olen syntynyt vuonna 1995 ja innokas ensimmäisen vuoden opiskelija. Olen Helsingistä kotoisin oleva rock-henkinen nainen, joka on erikoistunut ehostukseen ja tykästynyt hiusten värjäämiseen. Tietenkin myös hiusten leikkaus on erittäin mukavaa hommaa ja kauneusala on ehdottomasti minun juttu. Harjoittelen tällä hetkellä myös kampauksia ja ne ovat lähteneet ihan mukavasti rullaamaan. Teen ammattityönä ehostuksia ja kulmien sekä ripsien kestovärjäystä. Palvelen myös sujuvasti englanniksi.

Jaana Serdijn

Jaana Serdijn

Sara Auvinen

Sara Auvinen

Aloitin hiusalan opintoihini kuuluvan työharjoittelujakson Salon Choicessa alkuvuodesta 2012 ja valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2014. Hiusalan ammattilaisena minulle on tärkeää asiakkaan toiveiden kuunteleminen, sekä yhteisymmärryksessä toteutettu onnistunut lopputulos. Nykyisin työskentelen jatko-opintojen ohella viikonloppuisin ja pyhinä Forumin toimipisteessä.

Tinja Toikka

Tinja Toikka

Olen vuonna 2015 valmistunut parturi-kampaaja. Erityisesti olen tykästynyt hiusten raidoituksiin ja värjäyksiin. Teen myös ripsien ja kulmakarvojen värjäyksiä. Palvelen suomeksi ja englanniksi.

Jonna Kasanen

Jonna Kasanen

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2010. Työkokemusta minulla on kertynyt niin kauneuden korostamisestan, kuin hemmottelevista kasvo- ja jalkahoidoista. Kiinnostukseni kohteita ovat erityisesti sokeroinnit ja tulokselliset kasvohoidot laadukkailla tuotteilla. Tavoitteeni työssäni on kehittyä jatkuvasti, jotta voin palvella asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Marianne Stanculescu

Marianne Stanculescu

Olen 2017 SKY-Opistosta valmistunut kosmetologi. Minulle on ensisijaisen tärkeää asiakkaan viihtyvyys sekä ammattitaidolla ja huolella tehdyt hoidot. Teen mielelläni kaikkia hoitoja. Erityisesti pidän vartalon ja kasvojen rentoutushoidoista, tehokkaista vartalo ja kasvohoidoista, kulmien ja ripsien kestovärjäyksistä, sekä sokeroinneista. Asiakkaalle tehty hoito on aina räätälöity juuri asiakkaan tarpeet huomioiden, lämpimästi tervetuloa.
Palvelen suomeksi ja englanniksi

Kira Böhling / Äitiyslomalla

Kira Böhling / Äitiyslomalla

Vahvuuksiini kuuluu monipuoliset tyylit. Minulta onnistuu niin tummat kuin vaaleatkin värit, lyhkäiset ja pitkät mallit, sekä kaikkea siltä väliltä. Palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti.
Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

Anni Nikander / Äitiyslomalla

Anni Nikander / Äitiyslomalla

Olen ollut alalla vuodesta 2008. Vahvat puoleni ovat kampaukset, pitkien hiusten käsittely ja raidoitukset.
Puhun suomea, ruotsia ja englantia.

Opiskelijat

Marianne Reponen

Marianne Reponen

Olen kauneudesta ja hiuksista erittäin kiinnostunut hiusalan kolmannen vuoden opiskelija. Valmistun parturi-kampaajaksi joulukuussa 2017. Työskentelen Kampin, Forumin ja Lauttasaaren toimipisteissä. Palvelen myös englanniksi.

Katri Latvala

Katri Latvala

Olen kolmannen vuoden parturi-kampaajaopiskelija Stadin ammattiopistosta. Eniten olen kiinnostunut parturitöistä ja värjäyskäsittelyistä.

Katja Koskelainen

Katja Koskelainen

Olen hiusalan ensimmäisen vuoden opiskelija. Aloitin Salon Choicessa maaliskuussa 2017. Olen työssäni tarkka siinä mitä teen. Olen tehnyt eniten kulmien värjäyksiä, sekä jonkin verran naisten ja miesten leikkauksia. Olen innokas ja nopea oppimaan uusia tekniikoita. Minulle on tärkeää, että jokainen asiakkaani on tyytyväinen. Palvelen suomeksi ja venäjäksi.

Meille töihin?