Henkilökunta

Anne
Anne

Yrityksen perustaja. Intohimona veitsileikkaukset ja kampaukset. Alalla vuodesta 1990.

Kira
Kira

Vahvuuksiini kuuluu monipuoliset tyylit. Minulta onnistuu niin tummat kuin vaaleatkin värit, lyhkäiset ja pitkät mallit, sekä kaikkea siltä väliltä. Palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

Vilma
Vilma

Valmistuin parturi-kampaajaksi jouluna 2014. Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen osaaminen niin parturi-, kuin kampaamopuolella. Ideoin sinulle mielelläni hiuslaatuusi sopivan mallin ja persoonallisen sävyn.

Liina
Liina

Olen parturi-kampaaja, joka on kiinnostunut ja innostunut työstään. Kuuntelen asiakkaan toiveet tarkasti ja yritän luoda parhaan mahdollisen lopputuloksen. Naiset ja miehet, sekä lapsesta vanhempaan sujuvat. Kampaukset, hiusten värjäykset ja meikit ovat suurin kiinnostuksen kohteeni. Työskentelen Kampin ja Forumin toimipisteissä.

Katri
Katri

Valmistuin Stadin ammattiopistosta parturi-kampaajaksi joulukuussa 2017. Eniten olen kiinnostunut parturitöistä ja värjäyskäsittelyistä.

Katja
Katja

Olen valmistunut parturi- kampaajaksi maaliskuussa 2019. Aloitin Salon Choicessa maaliskuussa 2017. Olen työssäni tarkka siinä mitä teen. Olen tehnyt eniten kulmien värjäyksiä, sekä jonkin verran naisten ja miesten leikkauksia. Olen innokas ja nopea oppimaan uusia tekniikoita. Minulle on tärkeää, että jokainen asiakkaani on tyytyväinen.

Palvelen suomeksi ja venäjäksi.

 

Sara
Sara

Aloitin hiusalan opintoihini kuuluvan työharjoittelujakson Choicessa alkuvuodesta 2012 ja valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2014. Hiusalan ammattilaisena minulle on tärkeää asiakkaan toiveiden kuunteleminen, sekä yhteisymmärryksessä toteutettu onnistunut lopputulos.

Nykyisin työskentelen jatko-opintojen ohella viikonloppuisin ja pyhinä Forumin toimipisteessä.

Maria
Maria
Anniina
Anniina
Anette
Anette

Olen 2011 valmistunut parturi-kampaaja. Valmistumisestani lähtien olen työskennellyt parturi-kampaajan tehtävissä. Tällä hetkellä vastaan Choicen myymäläpuolesta, sekä ohjaan uusia parturi-kampaaja harjoittelijoitamme.

Opastan mielelläni teitä valitsemaan juuri oikeat tuotteet hiuksillenne, sekä autan mielelläni hiuksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Haluan että asiakas saa aina mukavan kokemuksen myymälässämme, sekä salongin puolella. Tulkaa tutustumaan kanssani ihaniin tuotteisiimme tai muuten vain moikkaamaan!

Amanda
Amanda
Anni / Äitiyslomalla
Anni / Äitiyslomalla

Olen ollut alalla vuodesta 2008. Vahvat puoleni ovat kampaukset, pitkien hiusten käsittely ja raidoitukset.
Puhun suomea, ruotsia ja englantia.

Opiskelijat

Vanessa
Vanessa

Kosmetologit

Sandra
Sandra

Olen geelikynsiin ja geelilakkauksiin erikoistunut kynsiteknikko. Palveluihini kuuluvat myös vahaukset, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, sekä jalka- ja käsihoidot.

Jonna / Opintovapaalla
Jonna / Opintovapaalla

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2010. Työkokemusta minulla on kertynyt niin kauneuden korostamisestan, kuin hemmottelevista kasvo- ja jalkahoidoista. Kiinnostukseni kohteita ovat erityisesti sokeroinnit ja tulokselliset kasvohoidot laadukkailla tuotteilla. Tavoitteeni työssäni on kehittyä jatkuvasti, jotta voin palvella asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Meille töihin?