Parturi-, kampaamo-, kauneus- ja kynsipalveluja

Salon Choice tarjoaa laajan skaalan parturi- kampaamo- sekä kauneudenhoitoalan palveluja. Palvelumme muodostavat täydellisen kokonaisuuden antaen asiakkaillemme kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

Mikäli haluat vaihtelua nykyiseen hiusmalliisi, niin tule liikkeeseemme kertomaan ideoistasi ja toiveistasi ja yhdessä ideoimme tyylillesi sopivan hiusmallin. Haluamme luoda pitkiä asiakassuhteita, jonka tuloksena syntyy asiakkaalle ja työntekijöillemme yhteinen näkemys asiakkaan tyylistä, antaen uusia ideoita tyylin jatkuvaan kehittämiseen. Toimipisteissämme vallitsee rento ilmapiiri, jonka avainasemassa on miellyttävät toimitilat ja asiakaspalveluhenkiset työntekijät.

Kaunedenhoito palveluissamme hoidamme asiakkaan rentouttavasti sekä tuloksellisesti. Meiltä löytyy uutuutena geelikynnet ja geelilakkaukset sekä käsiin että jalkoihin. Kynsipalvelujen yhteydessä on mahdollista ottaa käsi- tai jalkahoito, joka rentouttaa täydellisesti sekä voit antaa itsellesi sillä hieman luksusta arkeen. Käsi- ja jalkahoidot ovat myös mahdollista ottaa ilman kynsipalveluja. Jos kätesi ovat kuivat, anna niille virkistystä ja kosteutusta parafiinihoidolla kynsipalvelun yhteydessä.

Näiden palveluiden lisäksi, meiltä löytyy vahaukset, kulmien ja ripsien värjäys, sekä muotoilu.