Anne

Yrityksen perustaja. Intohimona veitsileikkaukset ja kampaukset. Alalla vuodesta 1990.

Sara

Aloitin hiusalan opintoihini kuuluvan työharjoittelujakson Choicessa alkuvuodesta 2012 ja valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2014. Hiusalan ammattilaisena minulle on tärkeää asiakkaan toiveiden kuunteleminen, sekä yhteisymmärryksessä toteutettu onnistunut lopputulos.

Tällä hetkellä työskentelen osa-aikaisesti pääsääntöisin viikonloppuina.

Laura

Turun saaristosta kotoisin parturi-kampaaja ja maskeeraaja. Vahvuuteni ovat värjäykset, erityisesti raidotus ja balayage tekniikat. Mallinmuutosleikkaukset ja ehostukset ovat myös lempitöitäni.

Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Instagram: lauranhiukset

Liina

Kuuntelen asiakkaan toiveet tarkasti ja niiden perustella yritän luoda parhaan mahdollisen lopputuloksen. Minulta luonnistuvat niin naiset kuin miehenkin, aina lapsesta vanhempaan. Kampaukset, hiusten värjäykset ja meikit ovat suurin kiinnostuksen kohteeni.

Katri

Valmistuin Stadin ammattiopistosta parturi-kampaajaksi joulukuussa 2017. Eniten olen kiinnostunut parturitöistä ja värjäyskäsittelyistä.

Palvelen suomeksi ja englanniksi.

Iisa

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2015. Vahvuuksiini kuuluu erilaiset hiustenvärjäykset ja raidoitukset, sekä kampaukset. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita ja panostaa täysillä siihen, että he ovat tyytyväisiä ja haluavat tulla uudelleen.

Katja

Olen vuonna 2019 valmistunut, rauhallinen ja rento parturi-kampaaja. Teen monipuolisesti miesten sekä naisten leikkauksia ja värjäyksiä. Vahvuuteni on luonnolliset värjäykset ja vaalennukset.

Palvelen suomeksi ja venäjäksi.

 

Vilma / Äitiyslomalla

Valmistuin parturi-kampaajaksi jouluna 2014. Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen osaaminen niin parturi-, kuin kampaamopuolella. Ideoin sinulle mielelläni hiuslaatuusi sopivan mallin ja persoonallisen sävyn.