Anne

Yrityksen perustaja. Intohimona veitsileikkaukset ja kampaukset. Alalla vuodesta 1990.

Kira

Vahvuuksiini kuuluu monipuoliset tyylit. Minulta onnistuu niin tummat kuin vaaleatkin värit, lyhkäiset ja pitkät mallit, sekä kaikkea siltä väliltä. Palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

Sara

Aloitin hiusalan opintoihini kuuluvan työharjoittelujakson Choicessa alkuvuodesta 2012 ja valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2014. Hiusalan ammattilaisena minulle on tärkeää asiakkaan toiveiden kuunteleminen, sekä yhteisymmärryksessä toteutettu onnistunut lopputulos.

Nykyisin työskentelen jatko-opintojeni ohella pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Laura

Valmistuin keväällä 2016 parturi-kampaajaksi Turun ammatti-instituutista. Vahvuuksiini kuuluvat kampaukset ja värjäykset.

Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Liina

Olen parturi-kampaaja, joka on kiinnostunut ja innostunut työstään. Kuuntelen asiakkaan toiveet tarkasti ja yritän luoda parhaan mahdollisen lopputuloksen. Naiset ja miehet, sekä lapsesta vanhempaan sujuvat. Kampaukset, hiusten värjäykset ja meikit ovat suurin kiinnostuksen kohteeni.

Katri

Valmistuin Stadin ammattiopistosta parturi-kampaajaksi joulukuussa 2017. Eniten olen kiinnostunut parturitöistä ja värjäyskäsittelyistä.

Iisa

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2015. Vahvuuksiini kuuluu erilaiset hiustenvärjäykset ja raidoitukset, sekä kampaukset. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita ja panostaa täysillä siihen, että he ovat tyytyväisiä ja haluavat tulla uudelleen.

Vilma / Äitiyslomalla

Valmistuin parturi-kampaajaksi jouluna 2014. Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen osaaminen niin parturi-, kuin kampaamopuolella. Ideoin sinulle mielelläni hiuslaatuusi sopivan mallin ja persoonallisen sävyn.

Katja / Äitiyslomalla

Olen valmistunut parturi- kampaajaksi maaliskuussa 2019. Aloitin Salon Choicessa maaliskuussa 2017. Olen työssäni tarkka siinä mitä teen. Olen tehnyt eniten kulmien värjäyksiä, sekä jonkin verran naisten ja miesten leikkauksia. Olen innokas ja nopea oppimaan uusia tekniikoita. Minulle on tärkeää, että jokainen asiakkaani on tyytyväinen.

Palvelen suomeksi ja venäjäksi.

 

Anni / Äitiyslomalla

Olen ollut alalla vuodesta 2008. Vahvat puoleni ovat kampaukset, pitkien hiusten käsittely ja raidoitukset.

Puhun suomea, ruotsia ja englantia.