Moikka,

Ajattelin kertoa teille mun ehdottomasta lempparituotteesta kiharoiden tekoon!

Minulla itselläni on pitkät hiukset, ja tykkään pitää niitä rennoilla kiharoilla. Ongelma on kuitenkin kiharoiden pysyvyydessä, sillä löysemmät kiharat lähtevät päivän aikana helposti suoristumaan, varsinkin ilman ollessa kostea.

Olen kokeillut miljoonia erilaisia lämpösuojasuihkeita, jotka lupaavat antaa pitoa ja pysyvyyttä kampaukselle. Yksikään ei ole päihittänyt tätä, nimittäin ihme-ainetta nimeltä Shine Define. Sebastianilla on monia superhyviä tuotteita jotka oikeasti toimivat, eikä tämä ole kyllä poikkeus.

 

                   

 

Tuote on pumppulakkamainen, ja sitä voi käyttää myös muotoilun jälkeen. Itse teen niin, että suihkutan tuotetta osioittain kuivaan hiukseen ennen kihartamista, jonka jälkeen annan kiharoiden jäähtyä hetken. Kun olen käsitellyt tällä tavalla koko pään, harjaan hiukset kunnolla ja that’s it! Tuotetta voi vielä jälkeenpäin lisätä jos haluaa extra-kiiltoa tai pitoa, mutta minulle se toimii hyvin pelkästään raudan alla.

Tämän jälkeen hiukset tuntuvat jäntevämmiltä ja vahvemmilta, sekä kiiltävät ihanasti. Kiharat ovat sopivan napakat ja pysyvät muuten hyvin sen 3 päivää. Me like!

 

    

 

 

// Rosa