Onko isänpäivälahja vielä hankkimatta tai etkö vain keksi sopivaa? Ei hätää! Meiltä löytyy muutama kiva vinkki hätääsi 😉

Miehet tarvitsevat tasa-arvoisesti yhtä hyvät hiustenhoito sekä -muotoilutuotteet, kuin naisetkin! Esittelemme teille Label.m, Bed Head Tigi & Goldwell miesten sarjojen helmiä.

 

Kuvahaun tulos haulle label m mens shampoo and conditioner

LABEL.M

SCALP PURIFYING SHAMPOO & INVIGORATING CONDITIONER

Shampoo on hellävarainen, kaikille hiustyypeille ja päivittäiseen käyttöön sopiva. Omaa mentolisen, raikkaan ja maskuliinisen tuoksun! Ehkäisee hilseilyä, tuuheuttaa ja virkistää hiuspohjaa sekä jättää sen raikkaan tuntuiseksi. Hoitoaine on päivittäiseen käyttöön sekä kaikille hiustyypeille sopiva. Kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa, antaa kiiltoa ja vahvistaa! 

Valikoimasta löytyy myös erilaisia vahoja, hiuspohjaa stimuloiva Scalp Tonic ja hiuksia tuuheuttava Thickening Tonic, ravitseva ja tuuheuttava muotoiluvoide Grooming Cream!

 

 

Aiheeseen liittyvä kuva

BED HEAD TIGI FOR MEN

Tästä sarjasta löytyy erilaisia vahoja, shampoita sekä hoitoaineita. Suosituimmat tuotteet meillä ovat Matte Separation Wax, Clean Up Shampoo & Clean Up Hoitoaine. Näiden lisäksi löytyy tuuheuttavat shampoo & hoitoaine, hiuspohjaa hoitava shampoo, eri vahvuuksisia ja kiiltoisia vahoja!

MATTE SEPARATION WAX on vaha, joka jättää mattaisen lopputuloksen sekä omaa hyvän pidon. Tuote ei juurikaan hiuksessa näy, vaan antaa luonnollisen ja siistin lookin. Vaha on uudelleenmuotoiltavissa eikä jämähdä hiukseen kovaksi!

CLEAN UP SHAMPOO  on päivittäiseen käyttöön sopiva shampoo, joka puhdistaa tuotteiden jäämät kunnolla, mutta samalla kosteuttaa sekä selvittää hiukset. Tuoksu on miehekäs. Sisältää mentolia, joka jättää hiuspohjan raikkaan tuntuiseksi. Shampoo tekee hiuksista terveän näköiset, antamalla kiiltoa ja kosteutusta!

CLEAN UP CONDITIONER on kevyt hoitoaine miehille, joka tekee hiuksista terveät ja hyväkuntoiset! Korjaa hiuksen vaurioita, tuuheuttaa ja kosteuttaa. Sisältää vitamiineja jotka vahvistavat hiusta. Miehekäs tuoksu. Mentoli stimuloi hiuspohjaa, ja ehkäisee hiuspohjan ärsyyntymistä!

 

 

Kuvahaun tulos haulle goldwell mens products

GOLDWELL MEN

Goldwelliltä löytyy 3 eri shampoota, erilaisia vahoja sekä hiuspohjalle tehty scalp tonic!

Hair & Body Shampoo on hiuksille sekä iholle tarkoitettu kosteuttava ja hoitava tuote. Saa hiukset näyttämään terveiltä ja vahvemmilta! Sopii päivittäiseen käyttöön.

Thickening Shampoo tuo runsautta hiuksille sekä vahvistaa niitä välittömästi. Jos hiuksesi ovat hennot, latistuvat tai ohuet, tämä shampoo auttaa siihen antamalla hiuksillesi tuuhean ja vahvan lopputuloksen.

Anti-dandruff Shampoo ehkäisee hilseen muodostumista sekä poistaa hilsettä. Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti, sekä tasapainoittaa kuivaa hiuspohjaa. Suositeltavaa käyttää säännöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi!

Siitä sitten vaan iskälle hyvät hiukset lahjaksi!