Moikka! Joulu on taas pian tulossa ja niin myös joka vuotinen ongelma, mitä lahjaksi rakkaalle? Mutta ei hätää meiltä löytyy apu ongelmaan!

LAHJAPAKETIT!

Ihania, super helppoja ja jokaiselle löytyy sopiva. Paketeista löytyy 3 tuotetta ja vaihtoehtoja on paljon. Meiltä löydät Kevin Murphy, Living Proof ja Eleven- merkkiset paketit!

 

KEVIN MURPHY

Kevin Murphyltä löytyy 5 erilaista lahjapakettia.

 

1. SPEAKING VOLUMES

Sisältää ANGEL.WASH & ANGEL.RINSE, jotka ovat värjätyille ja hennoille hiuksille suunnatut shampoo ja hoitoaine. Tuotteet ovat hoitavia, sekä puhdistavat kevyesti, antavat kiiltoa, värisuojan ja volyymiä!  Shampoo sisältää proteiineja, jotka tuovat hiuksiin täyteläisyyttä, vahvuutta ja rakennetta.   Mahtava SESSION.SPRAY (100ml) sisältyy myös pakettiin. Lakka on hienojakoista, nopeasti kuivuvaa, ja antaa silti todella hyvän pidon + ei jätä hiuksia koviksi tai tahmaisiksi. 

Kevin Murphy Speaking Volumes Holiday Pack

 

2. SWEET HYDRATION

Ovatko hiuksesi kuivat ja hoidon tarpeessa? Paketissa tulevat HYDRATE-ME.WASH & HYDRATE-ME.RINSE ovat todella hoitavia. Sisältävät luonnon raaka-aineita esim. Shea voita ja bergamottiöljyä, jotka ravitsevat ja syväkosteuttavat hiuksia.   Kolmas tuote on UN.TANGLED, hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka kosteuttaa ja selvittää hiukset jättäen ne silkin pehmeäksi. Tuote sisältää runsaasti hoitavia australialaisia hedelmäuutteita! Ainesosat suojaavat, vahvistavat ja korjaavat hiusta. + sisältää lämpösuojan eli sopii hyvin käytettäväksi muotoilurautojen alla.

Kevin Murphy Sweet Hydration Holiday Pack

 

3. SHIMMER TIME

Elinvoimaa, vahvistusta ja korjausta hiuksillesi! Paketti sisältää tuotteet: REPAIR-ME.WASH & REPAIR-ME.RINSE, jotka korjaavat hauraita, vaurioituneita ja kuivia hiuksia. SHIMMER.SHINE  on ravitseva, korjaava, painoton kiiltosuihke. Tuote tuo erinomaisesta kiiltoa hiuksillesi ja tuoksuu taivaalliselle.

Kevin Murphy Shimmer Time Holiday Pack

 

4. EVERYTHING BLONDE

Ovatko vaalennetut hiuksesi, menettäneet kiillon ja kirkkauden? Paketti sisältää tuotteet: BLONDE.ANGEL.WASH & CRYSTAL.ANGEL (sävyttävä tehohoito) ovat tälläiseen tapaukseen täydellinen ratkaisu! Nämä ovat blondeille/harmaille hiuksille luotuja hopeatuotteita, jotka palauttavat kiillon, kirkkauden ja kylmän sävyn takaisin hiuksiisi! SHIMMER.ME.BLONDE (jätettävä hoitoaine) taittaa optisesti vaaleiden hiusten sävyä kylmemmäksi, hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa hiuksia.

Kevin Murphy Everything Blonde Holiday Pack

 

5. FRESH MIX 

Paketti sisältää tuotteet: STIMULATE-ME.WASH & STIMULATE-ME.RINSE, shampoon ja hoitoaineen, jotka virkistävät ja stimuloivat hiuspohjaa. Antioksidanttirikas koostumus paksuntaa, vahvistaa sekä jälleenrakentaa hiuksia. ROUGH.RIDER on savimainen vaha, joka luo mattaisen sekä kestävän lopputuloksen hoitaen samalla. Viimeisenä paketista löytyy : FREE.HOLD, keskivahvaa pitoa ja luonnollista kiiltoa antava muotoiluvoide.

Kevin Murphy Fresh Mix Holiday Pack

 

ELEVEN

Eleven Australian paketteja löytyy 5 vaihtoehtoa.

 

WHITEHAVEN TRIOHydrate My Hair– Shampoo, hoitoaine & uutuus hoitosuihke. Tuotteet sisältävät silkkiaminohappoja, avocado öljyä sekä päärynäuutetta. Ravitut, vahvat ja kosteutetut hiukset.

HUTT LAGOON TRIO Smooth Me Now– Shampoo & hoitoaine + Miracle Hair Treatment. Täydellinen paketti pörröisille ja luonnonkiharille hiuksille! Tuotteet sisältävät avocado öljyä, vehnä- ja soijaproteiinia, jotka kosteuttavat, pehmentävät sekä estävät hiusta pörröttymästä.

SHARK BAY TRIOI Want Body Volume– Shampoo & hoitoaine, sekä Sea Salt Texture Spray on hiuksiin volyymia tarvitsevalle paras trio! Tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia proteiineja, jotka vahvistavat hiuksia ja lisäävät kimmoisuutta. Sea Salt on kevyt, tekstuuria ja volyymiä antava suihke. Suihke ei jätä hiuksiasi rapeiksi tai koviksi.

 

PORT GREGORY TRIO – ELEVEN Australia on lisännyt uuden tuotteen valikoimaansa – Miracle Spray Hair Treatment! Tuote sopii mahtavasti yhteen Keep My Colour Blonde Shampoon & hoitoaineen kanssa. Vaaleat hiukset kaipaavat usein kosteutusta, korjausta ja vahvistusta, nämä tuotteet hoitavat homman. Shampoo ja hoitoaine taittaa  lämpimiä sävyjä viileämmäksi, sekä kirkastaa blondia hiusta.

KALBARRI TRIODeep Clean Shampoo syväpuhdistaa hiuksesi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Puhdistaa tuotejäämät ja rasvaisuuden hiuksista sekä hiuspohjasta. Tuote sisältää appelsiiniöljyä, joka pitää hiukset kosteutettuina ja terveinä. Extra Hold Styling Clay on savimainen vaha, joka antaa maksimaalista pitoa ja mattaisen lopputuloksen. Paketti sisältää myös hauskan ’Tech Organiser’ lokerollisen säilytyspussin, joka auttaa pitämään  tärkeimmät pienet tavarasi järjestyksessä.

 

 

 

 

LIVING PROOF

Living Proof paketteja löytyy 3 erilaista.

 

GO BEYOND – VOLUME

1. Full Shampoo: Hellävaraisesti puhdistava shampoo antaa tuuheutta juuresta latvaan asti. Sopii värjätyille hiuksille, eikä sisällä sulfaatteja tai silikonia.

2. Full Conditioner: Upean kiillon antava hoitoaine kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksia.

3. Full Dry Volume Blast: Muotoilutuote sisältää patentoidun molekyylin, joka antaa volyymiä ja runsasta rakennetta hiuksiin. Sopii erityisesti helposti latistuville ja tuuheutta kaipaaville hiuksille. Tuloksena kestävä ja painoton lopputulos!

Kuvahaun tulos haulle Go Beyond Volume - Full Trio living proof

GO BEYOND – CLEAN

1. PHD Shampoo: Hiukset puhtaana pidempään pitävä shampoo, joka sopii kaikille hiustyypeille.

2. PHD Conditioner: Hoitoaine säännöllisesti käytettynä parantaa hiusten kuntoa, eikä hoitavuudestaan huolimatta latista hiuksia.

3. PHD Dry Shampoo: Tehokas kuivashampoo ei jätä hiuksiin puuterimaista tunnetta, vaan poistuu hiuksista harjaamalla, poistaen tuote jäämät ja rasvaisuuden.

Kuvahaun tulos haulle Go Beyond clean - phd Trio living proof

GO BEYOND – HEALTHY

1. Restore Shampoo: Hoitaa sekä lisää käsittelevyyttä vahingoituneisiin hiuksiin.

2. Restore Conditioner: Pehmeyttä, kiiltoa ja kosteutusta antava hoitoaine sopii erityisesti kuiville hiuksille. Uudelleenrakentaa ja vahvistaa.

3. Restore Perfecting Spray: Hiuksiin jätettävä hoitoaine, korjaa hiuksia jättäen niistä sileät. Vähentää katkeilua, takkuisuutta ja pörröisyyttä, sisältää UV-suojan.

Kuvahaun tulos haulle Go Beyond healthy - restore Trio living proof

 

Ihanaa joulun odotusta kaikille! ❤️